Gazeteciler ve aileleri iftarda buluştu

Gazeteciler  ve aileleri iftarda buluştu
İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD), düzenlediği iftar yemeğinde İstanbul’un seçkin gazetecilerini aileleri ile birlikte ağırladı.
 
'Biz büyük ve güçlü bir aileyiz'

Büyükçekmece’de Dalyan Sanat Cafe’de gerçekleşen iftar yemeğine yaklaşık 200 gazeteci aileleri ile birlikte katıldı. İYGAD başkanı Mehmet Mert yoğun katılım gösteren meslektaşlarına teşekkür ederken; 'İşte biz buyuz. Bütün İstanbul bu fotoğrafa iyi baksın. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz' dedi.

Siyasetçiler yoktu

Haziran ayının güzelliğini ve Ramazan ayının bereketini göl ve deniz manzarası eşliğindeki mekanda aileleri ile birlikte güzel bir iftar sofrasında gerçekleştiren gazetecier bu organizasyon için İYGAD Yönetim Kurulu'na teşekkür ederken iftarda gazeteciler dışında tek bir siyasetçi ve iş adamının bulunamması da ayrı bir özellik olarak kayda geçti.

İYGAD büyümeğe devam ediyor!

İstanbul Yerel Gazeteciler Dernek Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mert burada yaptığı kısa konuşmada yoğun katılım gösteren meslektaşlarına ve özellikle aileleri ile birlikte katılım gösterenlere çk çok teşekkür ederken şunları söyledi:
İşte biz buyuz. Bütün İstanbul bu fotoğrafa iyi baksın. Biz büyük ve güçlü bir aileyiz. İstersek el ele kol kola verip bütün sorunların üstesinden hep birlikte geliriz. İYGAD Yönetimi olarak yaptığımız çalışmalarla sizlere en iyi şekilde hizmet vermeye çalışıyoruz. 150 m2'den oluşan yeni merkez ofisimiz Kaya Milenyum AVM'de olacak. Tüm arkadaşlarımızı burada ağırlamaya bekliyoruz. İsteyen üyelerimiz burayı çalışma ofisi olarak kullanabilir.
Bu yıl ilk defa düzenlediğimiz ve geleneksel olmasını arzuladığımız  ‘Yılın Zirvedekileri’ yarışması için katılımlarınızı bekliyoruz. Sekiz dalda dağıtacağımız ödüller ile gazetecilik mesleğine değer katan arkadaşları taktir etmeyi ve örnek teşkil etmesini hedefliyoruz.
Demokrasi kültürümüzün güçlendirilmesi, halkın bilgi alma ve gerçekleri öğrenme hakkının yaygınlaştırılması ve yerel gazeteciliğin güçlenmesini sağlamak amacıyla düzenlediğimiz bu yarışmaya şimdiden yoğun ilgi gösterildiğini müjdeleyebilirim. Şimdiden katılımcı arkadaşlara başarılar diliyorum.
Ayrıca derneğimizin bülten hazırlığına başladık. Bültene de haber, yazı ve reklam anlamında katkılarınızı bekliyoruz. Hiç kuşkunuz olmasın İYGAD büyümeğe ve güçlenmeğe devam ederken yerel gazeteciliğe de katkı sunmayı başaracaktır...
 


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.