HABERDAR Akgün’e teşekkür ediyor!

HABERDAR Akgün’e teşekkür ediyor!
Devam etmekte olan; 14. Uluslararası Büyükçekmece Kültür ve Sanat Festivali’nde, katkılarından dolayı; YEREL BASIN TEMSİLCİLERİNE plaket taktim edilmiş.

Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün plaketleri taktim ederken yine methiyeler düzerek şöyle seslenmiş; “Yerel basın önemli bir hizmet yapıyor”. Ben bir belediye başkanı olarak sabah ilk iş olarak yerel basını okurum. Bölgemin ve kendi ilçemin sorunlarını ve sıkıntılarını görür derhal gereğini yaparım. Yerel basın bizim gözümüz, kulağımızdır.’’

 Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün , 30 kişilik  YEREL BASIN TEMSİLCİLERİ LİSTESİ’nde HABERDAR’ı eleyerek teşekkür etmeyi unuttu ama HABERDAR, Akgün’e teşekkür etmeyi unutmadı!

 İşte teşekkür nedenlerimiz:

 Bizim bildiğimiz Büyükçekmece’de 2-3 tane doğru dürüst basın yayın organı var. 30 kişilik bu listede HABERDAR’a yer verilmeyerek farkımızı, fark ettiğiniz için teşekkürler!

 

Kültürpark’ın yerini bilmediği halde senede bir defa ödül almak için Büyükçekmece’ye gelenler ile bizi bir tutmadığınız için teşekkürler!

 

Senenin her günü Büyükçekmece’yi A’dan Z’ye eleyip, tarayıp yazan HABERDAR ile ilan gününden ilan gününe çıkan gazeteleri ayırdığınız için teşekkürler!

 

Eleştiri haber yaparsam belediyeden gelen ilan-reklamlarım kesilir kaygısını taşıyanlar ile HABERDAR’ı ayırdığınız için teşekkürler!

 

Büyükçekmece’de basın-gazete-haber denince akla ilk gelen, ilçede en çok okunan, haber sitesi en çok tıklanan, resmi ilan yayınlama hakkı bulunan, HABERDAR ile periyodu, adı, adresi, niteliği belli olmayanları ayırdığınız için teşekkürler!

 

Her meclis toplantılarınızda en az üç defa adı geçmesine rağmen, meclis gündeminizi yayınlama yetkisi olan, belediye çalışanlarınızın olmazsa olmaz takip ettiği gazete olan HABERDAR’ı yok sayma çabanızdan dolayı teşekkürler!

 

Her meclis toplantısında muhabir bulunduran HABERDAR ile 20 yıllık belediye başkanlığı döneminizde bir defa bile meclisinizi takip etmediği halde plaket alanlar ile bizi ayırdığınız için teşekkürler!

 

Kültürpark’ta YEREL GAZETE denince aklınıza hangi gazete gelir anketi yapmış olsanız 10 kişiden 5 tanesinin HABERDAR diyeceği halde, gazetemizi bu listeye almadığınız için teşekkürler!

 

Her sabah acaba HABERDAR hangi hatamızı gördü, hangi açığımızı yazdı diyerek, gazetemizin sayfalarını milim milim taradığınız için teşekkürler!

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.