Habertürk'ten kim atıldı?

Habertürk'ten kim atıldı?
Habertürk Ankara büroda editörlük yapan Yıldız Yazıcıoğlu'nun bugün işine son verildi.
Yazıcıoğlu çalışma arkadaşlarına aşağıdaki maille veda etti. 
"Sevgili Habertürk ailesi, Sevgili Arkadaşlar,

Habertürk TV Ankara Bürosu'nda yaklaşık 20 aydır devam ettirmekte olduğum editörlük görevime bugün itibariyle veda ediyorum.

İşten çıkartılmam / ayrılışım nedeniyle sizlere birlikte geçirdiğimiz zaman için teşekkür etmek istiyorum. Gazetecilik mesleğimde 16'ncı yılımda burada da yeni unsurlar öğrenmeme vesile olmuş herkese canı gönülden teşekkür ediyorum.

Şahsen gazeteciliği hancılık gibi görüyorum. Siyasetçiler, yöneticiler gibi pekçok insan gelip geçerken bizler hancılar olarak işimizi emeğimizle sürdürmeye devam ederiz. Bazen şimdi olduğu gibi nöbet tuttuğumuz hanımızı değiştirme ihtiyacı da ortaya çıkacaktır. Ne diyelim tedbil-i mekan da ferahlık vardır. Önemli olan dürüstlüğümüz ile, onurumuz ile, etik ilkelerimiz ile, ahlakımız ile gazeteciliği sürdürebilmemiz. Başka zamanlarda yeniden birlikte çalışabileceğimizi, yolumuzun yeniden kesişeceğini düşünmeye devam edeceğim. 

Sür-ü lisan ettiğim isem af ola der, güzellikle ve iyilikle hatırlanmayı dilerim.

Sevgiyle kalınız..

Not: Tanrı/Allah/Yehova katında affı mümkün olmayan tek günahın "kul hakkı" olduğunu unutmadan hakkınızı helal etmenizi de umut ediyorum. Ancak malesef Habertürk'te bazı kişilere kul hakkımı helal etmediğimi de bilmenizi ifade etmek istiyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.