Halk TV'nin İçmeler'de yapılan yayınına saldırı!

Halk TV'nin İçmeler'de yapılan yayınına saldırı!
HalkTV'de yayınlanan Gökmen Karadağ ile Açıkça programı bu akşamki yayınını Muğla İçmeler'de  gerçekleştiriyordu. Canlı yayın sırasında yayına girmeye çalışan henüz kimliği belirlenemeyen kişiler yayının kesilmesinin ’yanlış şeyler konuştuğunda



Saldırıyı gerçekleştiren gruptan 5 kişi gözaltına alındı.

Organize saldırının ardından yayına devam eden Gökmen Karadağ: "Burası herkese ve her görüşe açık bir platform. Elbette ne diyeceğini bilemeyeceğimiz insanları doğrudan canlı yayına alamayız. Verdiğimiz kısa arada  kendilerine ne söylemek istiyorsanız söyleyin yayın başladığın da ben bunları ileteceğim dedim. Israrla yayına katılmak istediler. Bunun mümkün olamayacağını defalarca ilettim. Bunun üzerine yayın yapmamıza engel oldular." dedi.

İsmail Saymaz: "Gerekirse sabaha kadar burada yayın yaparız"

Devam eden canlı yayında Gazeteci İsmail Saymaz: "Kışkırtılmış grupların saldırısı bizi durduramayacak. Gerekirse sabaha kadar burada canlı yayın yaparız.

Murat Ağırel: "Burası Halk TV buyurun siz de konuşun. Bu gibi durumlarda söylenecek sarf edilecek söz çok az. Buraya dışarıdan arkadaşlar 'bir saniye biz de konuşmak istiyoruz' diye girince ben güvenlik güçleri müdahale edecek diye düşündüm.' biz de birşeyler söylemek istiyoruz' deyince biz de tabi ki buyurun burası HalkTV zaten. Gelin buyurun oturun konuşalım. Siz de anlatın. Yanlış söylediğimiz ne varsa siz de anlatın dedik.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.