Mehmet Mert Okan Üniversitesi Danışma Kurulu’na seçildi

Mehmet Mert Okan Üniversitesi Danışma Kurulu’na seçildi
Okan Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (MYO) Radyo ve Televizyon Programcılığı Danışma Komitesi kurdu. Komitede yer alanlar arasında HABERDAR Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni Mehmet Mert’te bulundu.
İLK TOPLANTI KADIKÖY’DE YAPILDI

Okan Üniversitesi Meslek Yüksekokulu (MYO), medya dünyası ile üniversite arasında bir köprü görevi gören Danışma Kurulu’nun ilk toplantısını Kadıköy'de yaptı.  “İş Yaşamına en yakın Üniversite” anlayışıyla eğitim-öğretim hayatını sürdüren Okan Üniversitesi medya dünyasıyla bağlarını güçlendirmek amacıyla başlattığı çalışmalarını sürdürüyor.

STRATEJİK ÖNEM!

Medya dünyasının önde gelen temsilcilerinden oluşan Danışma Kurulu toplantısı Kadıköy Yerleşkesi’nde gerçekleştirildi. Toplantının açılışında konuşan MYO Müdürü Prof. Dr. Ali Kahriman kurulun amacı ve çalışma ilkeleri konusunda bilgi verdi. Yılda iki kez toplanacak kurulun temel amacının üniversite ile medya dünyası arasındaki bağın güçlendirilmesi olduğunu belirten Kahriman, kurumlardan temel beklentilerinin kendilerine sektörün ihtiyaçlarını iletmeleri olduğunu kaydetti. Kahriman, Okan Üniversitesi MO’nun medya sektöründen gelecek görüşler doğrultusunda şekillendirileceğini sözlerine ekledi ve bu işbirliğinin öğrencilere yol göstermesi açısından stratejik önem taşıdığını vurguladı.

YEREL MEDYA PROJELERİ

Danışma kurulunun yapacağı çalışmaların öğrencilere okul sonrası için de önemli katkılar sağlayacağını dile getiren Kahriman,   bu toplantının öğretici, yararlı ve gerçek bir girişimcilik toplantısı olduğunu kaydetti. Öğrencilerin okulu bitirdikten sonra yoğun bir rekabetin olduğu bir ortama gireceklerini hatırlatan Kahriman, bu nedenle öğrencilerin mezun olmadan önce yapacakları stajın ve iş dünyasıyla kuracakları bağların çok önemli olduğunu söyledi.

MYO Müdürü Prof. Dr. Ali Kahriman ‘Danışma Kurulu’nda yer alan kişilerin her birinin mesleki eğitim ve tecrübelerinden yararlanacaklarını da kaydederek: ‘Kurul üyelerimiz arada bir bu tecrübelerini derslerde de öğrencilerimiz ile paylaşacaklar. Bu proje aynı zamanda ‘YEREL MEDYA’ üzerine de ciddi çalışmalar gerçekleşecek. Artık üniversitemizin bir parçası olarak gördüğümüz Kurul Üyeleri’mizden bu anlamda gelebilecek her türlü fikir ve önerilere açık olacağız’ dedi.

Okan Üniversitesi Radyo ve Televizyon Programcılığı Danışma Komitesi’nde şu isimler bulunuyor:

Müjdat Gezen  - Sanatçı

Kandemir Konduk – Yazar – Yönetmen

Nemci Yapıcı – Sanatçı

Bülent Kavadarlı – TRT

Caner Öztürk – Cumhuriyet Gazetesi

Miyase İlknur – Cumhuriyet Gazetesi

Mehmet Mert – HABERDAR Gazetesi Genel Yayın Yönetmeni

Doğan Şentürk – Fox TV

Murat Erdin – Bugün TV

Gürkan Hacir – SKY Turk

Yaşar Özay – SABAH Gazetesi

Barış Yarkadaş – Gerçek Gündem Genel Yayın Yönetmeni

Umut Veli Develi – Kent Yaşam Gazetesi

Murat Taylan – Yön Radyo

Erda Emre – Yön Radyo

Yusuf Gürsoy - Radyo ve Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) Yönetim Kurulu Üyesi.

Yüksel Mansur Kılınç - Radyo ve Televizyon Yayıncıları Meslek Birliği (RATEM) Yönetim Kurulu Üyesi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum