Mert'e geçmiş olsun ziyaretleri

Mert'e geçmiş olsun ziyaretleri
Kayak kazası geçirmesi sonucu dizinden ciddi bir operasyon geçiren İstanbul Gazeteciler Dernek Başkanı ve DAMGA Gazetesi İmtiyaz Sahibi ve Mehmet Mert'e ziyaretler devam ediyor.


 

Türkiye Futbol Federasyonu Tıp Komitesi Başkanlığı, Fenerbahçe Spor Kulübü Tıp Komitesi Başkanlığı da yapan, Fulya Acıbadem Hastanesi Ortopedi ve Travmatoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ömer Faruk Taşer tarafından yaklaşık üç saat süren başarılı bir operasyon sonrası önce Fulya Acıbadem Hastanesi'nde, daha sonra dinlendiği evinde ve gazete merkezinde geçmiş olsun ziyaretçilerini ağırlayan Mehmet Mert kısa süre sonra yeniden sağlıklı bir bacağa kavuşacağını açıkladı.

Cumhuriyet Halk Partisi Büyükçekmece İlçe Başkanı Hüseyin Remzi Gökbulak, İyi Parti Büyükçekmece İlçe Başkanı Burhan Karatosun, DEVA Partisi Esenyurt İlçe Başkanı Halis Kahriman, Cumhuriyet Halk Partisi Çatalca İlçe Başkanı Mehmet Çoban, Beylikdüzü Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Funda Ertan ve Evimiz Büyükçekmece Derneği Başkanı Derya Çebi ve çok sayıda isim Mert'i ziyaret ederek geçmiş olsun temennilerinde bulundular...

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.