Murat Ongun: İBB’ye yönelik kirli operasyonun mimarı Serhat Albayrak

Murat Ongun: İBB’ye yönelik kirli operasyonun mimarı Serhat Albayrak
İstanbul Büyükşehir Belediye Sözcüsü Murat Ongun, iktidara yakın Sabah gazetesi öncülüğünde İBB'ye yönelik karalama operasyonu yapıldığını söyledi.

İçişleri Bakanı Süleyman Soylu ile bazı AKP'li isimler ve yandaş medya, İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ni (İBB) hedef alarak, İBB'nin bünyesine 'terör örgütleri ile bağlantılı' personel aldığını iddia etmişti.

İBB Sözcüsü Murat Ongun sosyal medyadan yaptığı paylaşımda, İBB'yi hedef alan yandaş medyaya ve AKP'li isimlere tepki göstermiş, "İncelemede 3’ü mevsimlik olmak üzere çalışanların hiçbirinin işe girişte adli sicil kaydına rastlanmadı. Bu konuda Emniyet birimlerince de herhangi bir bilgi paylaşımı yapılmadı" ifadelerine yer vermişti.

İKTİDARA YAKIN MEDYAYA TEPKİ

Ongun, iktidara yakın medya organlarında yer alan karalama haberlerine sert tepki gösterdi. Eski Hazine ve Maliye Bakanı Berat Albayrak'ın ağabeyi Serhat Albayrak'a ait olan Turkuvaz Medya'da yer alan haberlerin 'kirli bir operasyon' olduğunu kaydetti. 

İBB Haber'e konuşan Murat Ongun, "İBB’ye yönelik Sabah Gazetesi öncülüğünde kirli bir operasyon yapılmaya çalışılıyor. Bu operasyonun mimarı da hem Turkuvaz Medya’yı hem de Demirören Medyayı yöneten Serhat Albayrak’tır." ifadelerini kullandı.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.