Orhan Gökçe gazetecileri ağırladı

Orhan Gökçe gazetecileri ağırladı
Gıda ve inşaat sektöründe yaptığı ticari faaliyetlerle tanınan işadamı Orhan Gökçe, önceki akşam bölgede görev yapan basın mensuplarına iftar yemeği verdi. Çok sayıda gazetecinin katıldığı iftarda İYGAD Başkanı Umut Veli Develi de vardı.
Aynı zamanda Kars Ardahan Iğdır Sanayicileri ve İşadamları Derneği (KAISİAD)’ın Genel Sekreterliği görevini de yürüten Esenyurt’un tanınmış isimlerinden işadamı Orhan Gökçe, bölgede görev yapan basın mensuplarını iftar yemeğinde ağırladı.
Gökçe’nin sahibi olduğu Esenyurt Saadetdere Mahallesi’ndeki Hacı Kemal İşkembe Salonu’nda düzenlenen iftara İstanbul Yerel Gazeteciler Derneği (İYGAD) Başkanı Umut Veli Develi, Başkan Yardımcıları Hasan Hınıslı, Erdal Karasansar ve Mihrican Deniz, gazeteciler Barış Emregül, Hüsamettin Erbaş, Gül Güyük, Sevda Durgun, Hanifi Çelik, Engin Pınarbaşlı, Murat Abdullahoğlu, Gürbüz Küpeli, Sebahattin Acar, Hakan Hazar ve İbrahim Küpeli gibi isimler katıldı. Yemekte ayrıca KAISİAD Yönetim Kurulu Üyesi Turgay Zorba da vardı.

GÖKÇE: KUTSAL BİR MESLEĞİ İCRA EDİYORSUNUZ

İftar sonrası konuklarına hitaben kısa bir konuşma yapan Orhan Gökçe, davetine icabet eden basın mensuplarına teşekkür etti. Gazetecilerin halkın gözü ve kulağı olduğunu belirten Gökçe, gazeteciliğin kutsal bir meslek olduğuna dikkat çekerek, her türlü zorluğa karşın mesleğini hakkıyla yapmaya çalışan tüm basın mensuplarını kutladı, başarı diledi.
İftarı yemeğini tanışma ve sohbet etme amacıyla düzenlediğini vurgulayan Gökçe, daha sonra sözü İYGAD Başkanı Umut veli Develi ve gazetecilere bıraktı. İYGAD Başkanı Develi ise, Gökçe’ye nazik davetinden ve iyi niyetli temennilerinden dolayı meslektaşları adına teşekkür etti.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.