Paramparça’nın tercihi Esencan oldu

Paramparça’nın tercihi Esencan oldu
Star TV’nin izlenme rekorları kıran dizisi ‘Paramparça’ önümüzdeki günlerde yayınlanacak bölümleri için Esencan Hastanesi’nde set kurdu. Dizinin ilerleyen bölümlerinde yayınlanacak hastane çekimleri için Esencan tercih edildi.

Star Tv, yeni sezonda hızlı bir çıkış yapan ‘Paramparça’ dizisi ile her hafta herkesi ekrana kilitliyor. Pazartesi günleri yayınlanan dizinin çekimleri ise çoğunlukla Beyoğlu ve Beykoz gibi ilçelerde gerçekleşiyor.

Sıkı güvenlik önlemleri alındı

Yurt dışına satılan en pahalı dizi rekorunu Muhteşem Yüzyıl dizisinin elinden alan ‘Paramparça’ dizisi, son olarak Esencan Hastanesi kendilerine set olarak belirledi. 10 Şubat Salı günü Esenyurt’a gelen set ekibi, Esencan Hastanesinde çekimlere başladı. Esenyurt halkının yoğun ilgi gösterdiği çekimler sıkı güvenlik önlemleri altında gerçekleşti.

Esencan ve Esenyurt’un tanıtımı için önemli

Esencan Hastanesi yetkilileri ise izlenme rekorları kıran Paramparça dizisine ev sahipliği yapmaktan mutlu olduklarını dile getirdi. Esenyurt ve Esencan’ın tanıtımı için Paramparça dizisinin çekimlerine destek olduklarını belirten yetkililer, dizinin Esenyurt ve Esencan’ın tanıtımına büyük katkı yapacağı görüşünde. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.