Survivor All Star'ı Turabi Kazandı

Survivor All Star'ı Turabi Kazandı
Survivor All Star şampiyonu SMS oylamasının sonucunda Turabi oldu.
Survivor All Star şampiyonu belli oldu. Haftalarca kıran kırana mücadeleler geçiren yarışmacılar arasından büyük finale kalan Merve Aydın ve Turabi oldu. Sms oylamaları sonucu Survivor All Star'ın şampiyonu Turabi oldu.
SURVİVOR PARA ÖDÜLÜ NE KADAR?

Son 10 yılın şampiyonu Survivor All Star birincisi olduğu taktirde büyük para ödülünü de kazanan isim olacak. Survivor All Star para ödülü tam 500 bin lira.

Survivor All Star 'ı kim kazandı sorusunun yanıtı için geri sayım başlarken gelin oyuncuların performanslarına ve SMS oylamasındaki sıralamalarına bakalım. Turabi Çamkıran tartışmasız Survivor 'da performansı en yüksek ve şampiyonluğun en favori ismi. Bugüne kadar yapılan Survivor SMS oylamalarında ise sıralamadaki yeri istikrarlı bir seyir izledi.

TURABİ'NİN IŞİD KAFA KESME TAKLİTİ

Turabi Çamkıran gönüllüler SMS sıralamasında ikinciliğin değişmez ismiydi. All Star ilk başladığında birinciliği hep o alıyordu ancak adadaki agresif tavırları sebebiyle bu yerini Hasan'a kaptırdı. Turabi'yi zirveden eden ise bir oyun sonrasında rakibine yaptığı IŞİD kafa kesme hareketi oldu.

GÖRKEMLİ FİNAL

Kuzey Kıbrıs'tan ekranlara gelecek olan Survivor All Star'da elenen tüm yarışmacılar büyük finalde bir araya geldi.

Aylardır Dominik'te ve oyunlarda mücadele eden yarışmacılar, ada hayatları boyunca yaşadıkları ilginç anları izlerken çok eğlendiler. Canlı yayında halk oylaması ile All Star şampiyonunun belli olacağı yarışmada, finalistler büyük bir heyecan yaşadılar.

SURVIVOR'DA YÜZLEŞME

Survivor All Star'da yarışmacılar ada hayatı boyu yaşananları konuşup, yüzleştiler. Herkes birbirine aklında kalan soruları sordu, yaşadıkları problemler üzerine konuştular. Kendini yarışmada ifade etme fırsatını bulamayanlar büyük final öncesinde tüm düşüncelerini anlatma şansı yakaladılar.

10 Yılın Şampiyonunun belli olmasına bir adım kala yarışmacılar arasında gergin dakikalar yaşandı.

"BU KIZ BANA AŞIK"

Konseyin henüz başında, daha önce eski yarışmadan da kavgalı olan Bozok ve Duygu birbirine girdi. Duygu'nun ani çıkışının ardından Acun Ilıcalı defalarca uyarmasına rağmen genç kadını susturamadı. Duygu Bozok'u kadın düşmanı olarak suçlarken, Bozok ise ilginç bir şekilde "Bu kız sırılsıklam aşık" diyerek herkesi güldürdü. Duygu sert tartışma esnasında ayağa kalkınca son damla da taşmış oldu. Acun Ilıcalı Duygu Çetinkaya'ya 'Seni nasıl susturabiliriz?' diye sordu. Duygu'nun cevabı 'Beni gönderebilirsiniz' oldu. Bu cevap üzerine Acun Ilıcalı Duygu Çetinkaya'yı yayından çıkardı. Ilıcalı ardından seyircilerden yaşanan gerginlik için özür diledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.