Uzun, Basın İlan Kurumu'nu ziyaret etti

Uzun, Basın İlan Kurumu'nu ziyaret etti
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay ve Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdürü Mustafa Ekici’yi ziyaret etti.

Basın İlan Kurumu Genel Müdürü Mehmet Atalay, Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun’u ağırladı. Sohbet havasında gerçekleştirilen ve basın ile Beylikdüzü’nün son durumu hakkında yapılan toplantıda Genel Müdür Atalay ve Başkan Uzun güzel mesajlar verdiler. Beylikdüzü’nü yakından takip ettiğini, yapılan projeleri çok büyük ve değerli bulduğunu belirten Mehmet Atalay, Başkan Uzun’a çalışmalarında başarılar diledi. Anadolu Ajansı İstanbul Bölge Müdürü Mustafa Ekici’ye de bir ziyaret gerçekleştiren Başkan Yusuf Uzun, basın kurumları ve çalışanlarının önemine değindi.

“Basın kuruluşlarının görevi çok büyük...”
Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun Türkiye’de basın kuruluşlarının çok büyük bir görev üstlendiğini dile getirdi. Anadolu Ajansı’nın dünyada kendini ifade eden büyük bir kuruluş olduğuna değinen Başkan Uzun, “Artık dünyanın haberleri sadece Avrupa ve Amerika’dan dünyaya geçilmiyor. Bu konuda Anadolu Ajansı bende varım dedi. Dünyanın dört bir yanında yaptığı habercilikle bu konuda kendini kanıtladı. Yaşadığımız bu yüz yılda Dünya’nın Türkiye’ye çok fazla ihtiyacı var. Türkiye’yi önde gelen ülkelerin arasına sokmak hepimiz için önemli bir görev. Anadolu Ajansı bu görevi yüklenen en önemli kurumlarımızdan biri” dedi.

Beylikdüzü Belediye Başkanı Yusuf Uzun, Atalay ve Ekici’yi yapılan çalışmaları yerinde görmek için Beylikdüzü’ne davet etti.

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.