WhatsApp'in yeni şartları kullancılarını kızdırdı.

WhatsApp'in yeni şartları kullancılarını kızdırdı.
Sosyla medya holdingi Facebook'un bir uygulaması olan WhatsApp'in yeni şartları kullancılarını kızdırdı. Türkiye'deki WhatsApp kullanıcıları #WhatsAppSiliyoruz etiketiyle sosyal medyada kampanya düzenlerken mobil uygulama mağazalarında Sign


 Anlık mesajlaşma uygulaması WhatsApp'ın güncellenen "gizlilik ilkesi"ne tepkiler sürüyor. Türkiye'de WhatsApp kullanıcıları, sosyal medyadan kampanyalar başlatarak #WhatsAppSiliyoruz etiketiyle paylaşımlar yapmaya başladı. Bir günde 100 binden fazla paylaşım yapan Türkiye'deki kullanıcıların farklı alternatiflere yöneldiği görüldü.


Ayrıca "Signal" ve "Telegram" etiketleri de Twitter gündemindeki yerini korumayı başardı. Çok sayıda mesajlaşma uygulaması bulunsa da telefonların uygulama mağazalarında BiP, Dedi, Signal ve Telegram'ın aralarında yer aldığı 4 platform Türkiye'de öne çıktı.


Apple'ın uygulama mağazası olan App Store'da, Türkiye'de en popüler mesajlaşma uygulamaları arasında ilk sırada "Telegram Messenger" yer aldı. İkinci sırada ise Tesla ve SpaceX Üst Yöneticisi Elon Musk'ın WhatsApp'a karşılık önerdiği "Signal" uygulaması bulunuyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.