Ziya Şakir Yılmaz canlı yayında...

Ziya Şakir Yılmaz canlı yayında...
Mehmet Mert'in 'Gündem Özel' canlı yayın konuğu Kişisel Gelişim Uzmanı – Yazar Ziya Şakir Yılmaz


 

Gazete Damga Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Mert, instagram hesabından canlı yayında önemli konukları ağırlamaya devam ediyor. Mert'in 23 Eylül Çarşamba günü saat 13.00'daki konuğu Kişisel Gelişim Uzmanı – Yazar Ziya Şakir Yılmaz.

Başarı Mühendisi, iş insanı, profesyonel koç, yazar, kişisel gelişim uzmanı ve

eğitim gönüllüsü olarak kendisini tanımlayan Ziya Şakir Yılmaz'ın hedeflerinden bir tanesi de 1 milyon insanın hayatına dokunmak.

Ziya Şakir Yılmaz ile 'size bir sır vereyim mi?' adlı kitabında nelerden bahsettiğini, yeni girişimcilere örerilerini ve pandemi sonrası yeni dünya ekonomisini konuşacağız...

Canlı yayın programını

https://www.instagram.com/ziyasakir ve https://www.instagram.com/mehmetmerttv

instagram hesaplarından takip edebilirsiniz...

ZİYA ŞAKİR YILMAZ KİMDİR?

Ziya Şakir Yılmaz, 1972 senesinde Malatya’nın Kızık köyünde doğdu. Kısıtlı olanaklara rağmen Köy Eğitim Enstitüleri’nden mezun, öğretmen babası tarafından hayata hazırlanan Ziya Şakir Yılmaz, Ankara Atatürk Anadolu Lisesi’nde eğitim gördü. Üniversite öğrenimini ODTÜ Ekonomi bölümünde tamamladı. Üstüne London College of Management’da master yaptı.

Donanımlı eğitim hayatının bir getirisi olarak, yurtdışına gönderilmek üzere Finansbank’ta çalışmaya başladı. Ancak, sosyal yönünü kullanabileceği daha farklı bir alana geçme karar alan Ziya Şakir Yılmaz, istifa dilekçesini verdi ve bir süre sonra Cankurtaran Holding’de iş hayatına devam etti. Firmanın ihracat bölümünde 5 yıl çalıştıktan sonra Dubai ofisine atanan Ziya Şakir Yılmaz; Cankurtaran Holding’in küçük elektrikli el aletleri firmasının Ortadoğu ve Afrika ofisini de yönetti.

Bu iş deneyiminden sonra Türkiye’ye geri dönüş yaptı ve Bayer İlaç firmasının Halk Sağlığı Bölümü’nde Türkiye Ülke Müdürü olarak göreve başladı. Bu sorumluluğuna ek olarak ilerleyen yıllarda Balkanlar, Rusya, Ukrayna, Belarus, Türki Cumhuriyetler, Azerbaycan ve Gürcistan Ülke Müdürlüğü sorumluluklarını da aldı.

Üstlenmiş olduğu her görevi “tecrübe” olarak nitelendiren ve bütün çalışmalarından edindiği deneyimleri kendi ile birlikte geleceğe taşımayı hedefleyen Ziya Şakir Yılmaz, zaman ve sağlık yönetiminin hakimiyetini yavaş yavaş kaybettiğini hissettikten sonra; 18 yıllık profesyonel çalışma hayatına bir son vererek kendine ait bir dış ticaret firması kurdu. Öğretmen olan babası sayesinde bugüne kadar almış olduğu eğitimlerin, kendisini bulunduğu noktaya getirdiğine inanan Ziya Şakir Yılmaz; babasının izinden giderek ve aynı ekolü taşıyarak; sahip olduğu tüm bilgi ve birikimi insanlar ile paylaşmaya amacıyla bir kişisel gelişim akademisi kurdu.

43 yıllık hayatına 20 yıllık uluslararası iş tecrübesi katan Ziya Şakir Yılmaz, 65 ülkeye yaptığı seyahat, 80 ülkeye yaptığı ihracat ve birçok uluslararası firmayla yürüttüğü çalışmaların ardından; bugüne kadar hayatına katmış olduğu değeri 1 milyon insanın hayatına da taşıyarak farkındalık yaratabilmek amacı ile kendi sitesini kurdu.

İnsanların hayatına dokunmak” cümlesinin önemini her fırsatta vurgulayan Ziya Şakir Yılmaz, kazanmış olduğu deneyimler yanı sıra; yola çıktığı günden bu yana yaptığı hataları da insanlarla paylaşarak kişisel gelişim ve sağlık alanında eğitimler veriyor ve finansal danışmanlık yapıyor.

Satrançta yakaladığı ortaokullar arası Ankara şampiyonluğu ve Türkiye 6.’lığı ile her daim 3-5-10 hamle ilerisini öngörebilen Ziya Şakir Yılmaz; hatalardan ders almanın para, zaman ve sağlık kaybı olduğu ve hem psikolojik, hem de fizyolojik yorgunluğa yol açtığı düşüncesi ile, hayatını değiştiren 1 milyon kişiden biri olabilmeniz için tüm tecrübe ve deneyimlerini sizlerle paylaşıyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.