20 günlük evliydiler… Gelin kurtuldu, damat kayıp

20 günlük evliydiler… Gelin kurtuldu, damat kayıp
Denizli’nin Sarayköy ilçesinde yoldan çıkan otomobil Büyük Menderes Nehri’ne uçtu. Otomobilde bulunan 20 günlük evli çiftten 17 yaşındaki Nilay Baskın kendi imkânlarıyla kurtulurken otomobil ve 19 yaşındaki Birol Baskın’a ulaşılamadı.

Damat Birol Baskın’ın eşine söylemeden, Denizli’deki kayınpederine sürpriz yapmak için Denizli’ye gittiği ortaya çıktı.

İzmir’in Ödemiş İlçesi’nden Denizli’ye gelerek Nilay Baskı’nın ailesine sürpriz yapmak isteyen Birol ve Nilay Baskın çiftinin bulunduğu 35 ZBA 60 plakalı otomobil, dün saat 22.00 sıralarında henüz belirlenemeyen bir nedenle Denizli’nin Sarayköy İlçesi girişinde yoldan çıkarak Büyük Menderes Nehri’ne uçtu. Sulara gömülen otomobilin içerisinden Nilay Baskın kendi imkanlarıyla kırılan camdan çıkmayı başardı. Kazayı gören çevredeki sürücüler sudan çıkan Nilay Baskın’ı Sarayköy Devlet Hastanesi’ne kaldırırken durumu jandarma ekiplerine haber verdi. Hastanede tedavi altına alınan Nilay Baskın’ın sağlık durumunun iyi olduğu öğrenildi.
 

SÜRPRİZ YAPMAK İSTEMİŞ
 

Akıntılı nehrin içerisine gömülen otomobil bulunamayınca Denizli İtfaiye Müdürlüğü’ne bağlı dalgıçlar olay yerine çağrıldı. Yaklaşık 3 saat süren aramada dalgıçlar otomobile ve Birol Baskın’a ulaşamadı. Menderes Nehri'nde arama çalışmalarını sürdüren İl  Afet ve Acil Durum Müdürlüğü ile itfaiyeye bağlı Sualtı Arama Kurtarma ekipleri,  35 ZBA 60 plakalı otomobili buldu. Vinçle Büyük Menderes Nehri'nden çıkarılan otomobilde, Birol Baskın'ın olmadığı görüldü.Nilay Baskın’ın babası Veli Kayman, "Kızım ile damadım bana sürpriz yapmak istemiş. Sanırım otomobil hızlı geliyormuş. Çok üzgünüz. Kızım kurtuldu ama damadım hala kayıp" dedi.
 

20 GÜN ÖNCE EVLENMİŞLERDİ
 

Denizli’de oturan Nilay Baskın ile İzmir’in Ödemiş İlçesi’ne bağlı Ovacık Köyü’nde oturan çiftçi Birol Baskın’ın iki yıl önce bir internet sitesinde taşınarak arkadaş olduğu ve çiftin ailelerinin rızalarını alarak 3 Haziran’da Denizli’de evlendiği öğrenildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.