Ankara'da askeri servisin geçişi sırasında patlama

Ankara'da askeri servisin geçişi sırasında patlama
Ankara'da, Eskişehir yolu üzerinde ODTÜ yakınlarında bir askeri servis, personel alırken patlama meydana geldi. Patlamanın etkisiyle çevredeki araçlarda maddi hasar oluştu. İlk gelen bilgilere göre ölü ya da yaralı yok.


Ankara'da Eskişehir yolunda askeri servis aracının geçişi sırasında patlama meydana geldi. Patlama sesi çevrede büyük bir gürültüyle hissedilirken, araçta hasar meydana geldi, ancak can kaybı olmadı.
Patlama, Eskişehir yolunda CEPA alışveriş merkezi karşısında ODTÜ ormanı içinde askeri araç geçerken saat 07.40 sıralarında meydana geldi. Patlamada, araçta hasar meydana gelirken, yaralı olmadığı belirlendi. Patlama, çevrede büyük bir gürültüyle hissedildi.

PATLAMANIN NEDENİ SES BOMBASI OLABİLİR 

 Ankara Emniyet Müdürü Zeki Çatalkaya, Eskişehir yolunda askeri aracın geçişi sırasında meydana gelen patlamaya bir ses bombasının neden olabileceğini düşündüklerini söyledi.

 Görgü tanıklarından Emre Hakkan, patlamanın saat 07.40 sularında, askeri aracın geçişi sırasında meydana geldiğini söyledi.

Arada sivil araç bulunması nedeniyle askeri aracın fazla bir hasar görmediğini ifade eden Hakkan, bölgenin, askeri personelin servis araçlarına inip bindiği yer olduğunu kaydetti.

Patlama nedeniyle 4 otomobilde maddi hasar meydana geldiği, araçlarda bulunan bir kişinin, olay nedeniyle şok geçirerek hastaneye kaldırıldığı öğrenildi.

AKÜ İLE KABLO BULUNDU

Patlamanın olduğu bölgede, polisin incelemesi sürüyor.

İncelemeler sırasında, ODTÜ arazisi içinde bir akü ile 50 metre uzunluğunda kablodan oluşan bir düzenek bulundu.

Bu arada, patlamanın etkisiyle 50-60 cm çapında bir çukurun oluşmasına neden olan bombanın türünün belirlenmesine yönelik çalışmaların devam ettiği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.