Azrail'in elinden son anda kurtarıldı

Azrail'in elinden son anda kurtarıldı
Haliç Köprüsü'ne çıkarak intihar etmek isteyen Sevim C., aşağı atlamak isterken polisler tarafından son anda kurtarıldı.

Köprü korkuluklarından güçlükle alınan Sevim C.'nin, eşiyle sorunları olduğu için intihar girişiminde bulunduğu belirtildi.

Sevim C., bugün öğle saatlerinde Haliç Köprüsü'ne geldi. Köprünün korkuluklarına çıkan Sevim C.'yi fark eden vatandaşlar polise haber verdi. Olay yerine gelen polis, sağanak altında genç kadını ikna etmeye çalıştı. Ancak, Sevim C., korkuluklardan inmeyi redderek kimseyi yanına yaklaştırmadı.

Bir polis memuru kadını konuşarak oyalamaya çalışırken, diğer polis memuru da dalgınlığından yararlandığı kadını kolundan yakaladı. Bir an demir korkulukları bırakan kadın, aşağı düşmek üzereyken bu kez de yardıma diğer polis memurları yetişti.

Polislerin yakaladığı kadın güçlükle korkuluklardan alınarak olay yerinde bekletilen ambulansa bindirildi. Ambulansta sakinleştirici iğne yapılan Sevim C., daha sonra polis merkezine götürüldü. Sevim C.'nin eşiyle sorunları olduğu için intihar etmek istediğini söylediği belirtildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.