'Ben ve çocuklar iyiyiz'

'Ben ve çocuklar iyiyiz'
Takla atan otomobildeki 5 kişi yaralandı


BURSA'nın İnegöl İlçesi’nde meydana gelen trafik kazasında, takta atan otomobilde bulunan 2'si çocuk 5 kişi yaralandı. Kazada iki çocuğu ile birlikte yaralanan Medine Yıldırım (29) sedye ile ambulansa taşınırken, cep telefonu ile yakınlarını arayıp "Biz kaza yaptık. Ben ve çocuklar iyiyiz" diye haber verdi.

İnegöl İlçesi Babasultan Mevkii'nde , İnegöl'den Bursa yönüne giden Hayrettin Sergi (62) yönetimindeki otomobil, tedbirsizlik ve dikkatsizlik sonucu kontrolden çıkarak takla attı. Kazada sürücü Hayrettin Sergi, yanında oturan eşi Aynur Sergi (46), akrabaları Medine Yıldırım ve çocukları Umut Ethem (9) ve Esem Yıldırım (2) yaralandı. Çağrılan ambulanstaki görevlilerce olay yerinde ilk müdahaleleri yapılan yaralılardan Medine Yıldırım, boyunluğu takıldıktan sonra yatırıldığı sedyede telefon açtığı yakınlarına, "Biz kaza yaptık. Ben ve çocuklar yaralandık. Durumumuz iyi. Acele hastaneye gelin" diyerek haber verdi.

Daha sonra ambulansla hastaneye götürülen yaralılar tedavi altına alındı. Kazayla ilgili soruşturmaya İnegöl Cumhuriyet Savcılığı'nca başlandı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.