Bunlar da ithal hırsız!

Bunlar da ithal hırsız!
"Yine mi hırsızlık yaptınız? Nedir sizden çektiğim?"

MUĞLA’nın Marmaris İlçesi’ndeki bir giyim mağazasından hırsızlık yaptıkları ileri sürülen İngiliz 35 yaşındaki M.J.D. ve kızı 14 yaşındaki T.M.D., polis tarafından yakalandı. Gözaltına alınan anne-kızın polisteki işlemlerinin ardından sınır dışı edileceği bildirildi.

35 yaşındaki T.D., eşi M.J.D. ve kızı T.M.D. ile 15 günlük tatil için geçen hafta Marmaris’e geldi. T.D., dün saat 15.30 sıralarında denize girerken eşi ve kızı alışveriş yapmayı tercih etti. Anne-kız, Atatürk Caddesi’ndeki 'Ags Butik'e gitti. Butiğin ortakları 33 yaşındaki Mustafa Kodamaz ve 23 yaşındaki Suat Kayabakan bir haftadır sürekli gelen ancak alışveriş yapmayan anne-kızdan şüphelenip, takibe aldı. Takip edildiklerinden habersiz olan M.J.D ve kızı T.M.D., iddiaya göre, reyonlardaki kot pantolan ve bazı tişörtleri ellerindeki büyük torbalara doldurmaya başladı. Bunun üzerine mağazanın sahipleri durumu polise bilirdi. Fark edildiklerini anlayıp, hızlı adımlarla mağazadan çıkmak isteyen anne-kız, bu sırada gelen polis ekipleri tarafından suçüstü yakalandı. Ellerindeki çantada çaldıkları ileri sürülen üç kot pantolon ve iki tişört ele geçirilen M.J.D. ve kızı T.M.D., mağaza sahiplerinin şikayetçi olması üzerine Çarşı Polis Merkezi’ne götürüldü. Anne ve kızı, buradaki ifadelerinde kendilerine yöneltilen suçlamaları kabul etmedi.

Eşi ve kızının gözaltına alındığını haber alarak polis merkezine gelen T.D., "Yine mi hırsızlık yaptınız? Nedir sizden çektiğim?" diyerek, onları dövmek istedi. T.D.'yi araya giren polisler güçlükle sakinleştirdi. İngilitere’de inşaat şirketi bulunan T.D., eşi ve kızından yakınarak, "Ne dedilerse aldım, ne istedilerse yaptım. Ama yine hırsızlık yapıyorlar. Söyleyecek söz bulamıyorum" dedi.

Marmaris Çarşı Polis Merkezi’nde işlemleri tamamlanan anne-kız, sınır dışı işlemlerinin yapılması için Yabancılar Şube Grup Amirliği’ne gönderildi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.