Eşine kurşun yağdırdı

Eşine kurşun yağdırdı
BARTIN'da boşanmak isteyen eşi ile jandarma nezaretinde görüşen 45 yaşındaki Remziye Mersinli, eşinin çocuklarını almaya gelecek olmasını jandarmaya haber vermeyince canından oldu. 55 yaşındaki Hasan Mersinli iki çocuğunun gözleri önünde eşini üzerine kur

Zonguldak'ın Çatalağzı Beldesi'nde oturan 4 çocuk annesi Remziye Mersinli bir yıl önce eşinden ayrılarak, kızları 12 yaşındaki Aybüke ile 9 yaşındaki Ayşen'i yanına alarak Bartın'ın Serdar Köyü'nde yaşayan babasının yanına yerleşti.

Boşanma davası açan ve 24 Haziran tarihinde ikinci davaları görülecek olan Remziye Mersinli, hayati tehlikesi olması nedeniyle koruma isterken boşanma davaları boyunca köye gelen eşi ile jandarma nezaretinde görüştü.Dün gece eşini arayan emekli maden işçisi Hasan Mersinli çocuklarını almaya geleceğini söyledi.

Eşinin her gelişinde jandarmayı arayan Remziye Mersinli iddiaya göre bu sefer jandarmayı aramadı. Köye gelen Hasan Mersinli evin önünde eşi Remziye Mersinli ile görüşürken bir anda tartışmaya başladı. Remziye Mersinli eve doğru yönelirken tabancasını çıkaran Hasan Mersinli bir el ateş etti. Sırtından yaralanan Remziye Mersinli eve girerken peşinden içeri giren Hasan Mersinli iki çocuğunun gözleri önünde eşinin üzerine 5 el ateş açtı.Hasan Mersinli olayın ardından 67 LP 272 plakalı otomobili ile kaçmak isterken, silah seslerini duyarak olay yerine doğru koşan bir köylü otomobil ön camına yumruk attı. Hasan Mersinli camın patlaması sonucu kolundan yaralanırken hızla olay yerinden kaçtı.

İhbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil ekibi Remziye Mersinli'nin yaşamını kaybettiğini belirledi. Cumhuriyet savcısının olay yerinde yaptığı incelemenin ardından Remziye Mersinli'nin cesedi Bartın Devlet Hastanesi'nin morguna kaldırıldı.Jandarma yetkilileri, Remziye Mersinli'de telefonlarının bulunduğunu ve eşinin her köye gelişinde kendilerinin de köye geldiklerini, bu gece ise aranmadıklarını ifade ettiler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.