Eski sevgiliye dayak

Eski sevgiliye dayak
Tedavi görürken tanıştığı adamı numarasını başka erkeklere verdiği gerekçesiyle dövdü!

SAMSUN'da 27 yaşındaki Cemile S. hastanede tedavi görürken tanıştığı 37 yaşındaki Murat Doğan'ı, cep telefon numarasını başka erkeklere verdiği gerekçesiyle yeni sevgilisiyle birlikte dövdüğü iddiasıyla gözaltına alındı.

Çatalarmut Mahallesi'nde oturan Cemile S., 2 ay önce bunalıma girdiği için ailesi tarafından Ruh ve Sinir Hastalıkları Hastanesi'ne yatırıldı. Burada tedavi gördüğü sırada hastanede yatan Murat Doğan ile tanışarak arkadaş oldu. İddiaya göre  bir süre sonra Cemile S. ile Murat Doğan taburcu oldu. İlişkileri devam ederken Doğan, genç kadının cep telefon numarasını erkek arkadaşlarına verdi. Bu kişiler de Cemile S.'yi arayarak cinsel ilişki teklifinde bulununca Cemile S., Murat Doğan'ı arayarak buluşmayı teklif etti. Doğan teklifi kabul etti. Cemile S. bunun üzerine yeni sevgilisi 35 yaşındaki Murat Öge ile birlikte merkez İlkadım ilçesi'ndeki buluşma yerine gitti. Bir otomobile bindirdikleri Doğan'ı Yeşilkent Mahallesi'nde ıssız bir yere götürün iki sevgili, tekme ve yumruklarla döverek bıraktı.

Yaralı halde hastaneye giden Murat Doğan tedavi altına alınırken, iki sevgiliden şikayetçi oldu. Polis tarafından kısa sürede yakalanan Cemile S. ve Murat Öge, gözaltına alındı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.