Eskişehir'de kanlı eğlence !

Eskişehir'de kanlı eğlence !
Balkondan sokaktakileri vurdular

ESKİŞEHİR’de, 7’nci kattaki dairenin balkonundan eğlence olsun diye dürbünlü havalı tüfekle sokaktan geçenlere nişan alıp 2’si kadın 3 kişiyi yaralayan 23 yaşındaki Kadir Kartal ile 22 yaşındaki Ali Deniz Ateş polis tarafından yakalandı. Vücutlarına isabet eden bilyelerle hafif yaralanan 3 kişi ise hastanedeki tedavileri yapılıp taburcu edildi.

Olay dün saat 22.30 sıralarında Sakarya Caddesi’nde meydana geldi. Yanlarındaki 21 yaşındaki Meltem Şahin ile birlikte sohbet edip eğlenen Kadir Kartal ve Ali Deniz Ateş, bir süre sonra oturdukları apartmanın 7’nci katındaki dairenen balkonundan dürbünlü havalı tüfekle nişan alıp yoldan geçenlere ateş etti. Olayda 28 yaşındaki Aylin Yazıcıoğlu sağ kol dirseğinden, 48 yaşındaki Senem Ayaz sağ elinden, 31 yaşındaki Zeki Yıldız da sırtına isabet eden havalı tüfekten çıkan bilyelerle hafif yaralandı.

Yaralı 3 kişi kendi imkanları ile gittikleri Yunus Emre ve Özel Sakarya hastanelerinde gerekli tedavileri yapıldıktan sonra taburcu edildi.

Olayın ardından Eskişehir Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi Cinayet ve Gasp Bürosu ekipleri araştırma başlattı. Ekipler 18 evin açısının 3 kişiyi yaralamaya müsait olduğunu belirleyerek bu yerlerde tek tek kontrol yaptı. Polis ekipleri bir apartmanın 7’nci katında ışıkları yanan daire kapısının çalınmasına rağmen açılmamasından şüphelenerek burayı çilingirle açtırdı. İçeri giren polisler mutfakta pencere önünde bir dürbünlü havalı tabanca ile 5 gram esrar ele geçirdi. Polis evdeki Kadir K., Ali Deniz A. ve Meltem Ş'yi gözaltına aldı.

Şüphelilerden Meltem Ş., olayda havalı tüfeği kendisinin kullanmadığını Kadir K. ile Ali Deniz A’nın ateş ettiğini söyledi. Emniyet Müdürlüğü yetkilileri şüphelilerin sorgulamalarının tamamlanmasından sonra Adliye’ye sevk edileceklerini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.