Facebook'ta tanıştığı travestiyi öldürdü

Facebook'ta tanıştığı travestiyi öldürdü
Asker firarisi Ö.F.K., birlikte olmak için evine gittiği Didem Soral takla isimli Abdülkadir Çakmak'ın travesti olduğunu görünce bıçaklayarak öldürdü.

Edinilen bilgiye göre olay saat 22.30 sıralarında Fıdıkzade, Oğuzhan Caddesi, Karakoyun Sokak, Numara 8'in bodrum katında meydana geldi. İddialara göre olay şöyle gelişti: Vatani görevini yaptığı Diyarbakır'daki birliğinden firar eden 26 yaşındaki Ö.F.K., Facebook'ta, 24 yaşındaki Didem Soral lakaplı Abdulkadir Çakmak ile tanıştı. Bir süre sohbet eden Ö.F.K., para karşılığı cinsel ilişkiye girmeyi kabul eden Abdülkadir Çakmak'ın evine gitti. Ö.F.K., yatak odasında Abdulkadir Çakmak'ın travesti olduğunu görünce aralarında tartışma çıktı. Bu sırada bıçağını çeken Ö.F.K., Abdülkadir Çakmak'ı önce boğazından, ardından da vucudunun çeşitli yerlerinden bıçakladı. Abdülkadir Çakmak aldığı bıçak darbeleriyle olay yerinde hayatını kaybetti. Bu sırada devriye görevi yapan Fatih Önleyici Hizmetler Büro Amirliği'ne bağlı ekipler, gürültü üzerine apartmandan içeri girdi. Yerde kanları gören ekipler, Ö.F.K.'nin kaçtığını fark etti. Ekiplerin bir süre kovaladığı Ö.F.K. kıskıvrak yakalandı. Olay yerinden yapılan incelemenin ardından Abdülkadir Çakmak'ın cesedi Adli Tıp Kurumu'na kaldırıldı. Emniyette yapılan ilk sorgusunun ardından Ö.F.K., asker firarisi olduğu için inzibata teslim edildi.

Olayı duyan Didem Soral takma isimli travestinin arkadaşları, "Didem bizim yan komşumuzdu. Kendisini öldüren kişiyle internet üzerinden tanışmış, müşteri olarak evine gelmiş. Biz bağırma sesleri üzerine dışarıya çıktık. Olay anında Didem'in arkadaşları da evdeydi. Didem'e saldırınca onlar da dışarıya kaçmışlar" dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.