Haberini yaptığı cinayetten gözaltına alındı

Haberini yaptığı cinayetten gözaltına alındı
Çanakkale’nin Bayramiç İlçesi’nde eski sanayi sitesi mevkiinde cesedi bulunan 55 yaşındaki Yılmaz Kuşçu’nun öldürülmesiyle ilgili 5 kişi gözaltına alındı.

 Gözaltına alınanlar arasında bulunan ve olay yerine giderek fotoğraf çekip konuyu haber yapan yerel bir gazetenin muhabiri 20 yaşındaki C.G., cinayetten önce dört şüpheliyi otomobiliyle sanayiye götürdüğünü, burada kavga çıktığını ancak Kuşçu’ya vurmadığını söyledi.Bayramiç ile Çan ilçelerini birbirine bağlayan karayolu üzerindeki eski sanayi sitesinde dün sabah marangoz Zeki Ercan tarafından cesedi bulunan Yılmaz Kuşçu’nun cinayete kurban gittiği belirlendi. Polis, başında darp izleri bulunan ve sırtında da sürüklendiğini gösteren izler olan Kuşçu’nun nasıl öldüğünü araştırmaya başladı. Polis bölgedeki bazı işyerlerinin güvenlik kameralarını ile Yılmaz Kuşçu’nun cep telefonu konuşmalarını incelemeye aldı. Soruşturma sonucunda cinayet şüphelilerinin kimliklerine ulaşıldı.

Bayramiç Emniyet Müdürlüğü’nün sabah saatlerinde 70 polisle düzenlediği operasyon sonucu 21 yaşındaki T.Ö., aynı yaştaki E.K., Ç.T. ve 18 yaşındaki M.S. ile yerel gazetede muhabirlik yapan C.G. gözaltına alındı. Emniyet Müdürlüğü’ne götürülen şüpheliler sağlık raporu için Bayramiç Devlet Hastanesi’ne sevk edildi. Şüphelilerin daha sonra adliyeye sevk edileceği bildirildi.

OTOMOBİLİYLE GÖTÜRMÜŞ

Bayramiç İlçesi’nde cuma günleri yayınlanan haftalık bir yerel gazetede 2 yıldır muhabirlik yapan C.G., dün sabah sanayi sitesinde bir ceset bulunduğu bilgisine ulaştıktan sonra olay yerine gitti. Cesedin fotoğraflarını çekip konuyu haberleştirdi. Ancak polisin soruşturması ilginç bir sonucu ortaya çıkardı. Muhabir C.G.’nin, olay gecesi kendisine ait otomobil ile bölgede görüldüğü tespit edildi. Gözaltına alınan muhabir suçunu itiraf etti. C.G., polise verdiği ifadede olay gecesi cinayet şüphelisi 4 kişiyi otomobiliyle sanayiye getirdiğini, burada Yılmaz Kuşçu ile diğerleri arasında kavga çıktığını ama kendisinin Kuşçu’ya vurmadığını ileri sürdü. C.G. yaşananlar için üzgün olduğunu belirtti.

Eski Sanayi Sitesi 3’üncü Sokak’ta oturduğu belirlenen Yılmaz Kuşçu’nun evinde bulunan Gürcü uyruklu bir kadın da halen emniyette tutuluyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.