İstanbul'da cinayet

İstanbul'da cinayet
Birlikte yaşadığı adamı, 4 yaşındaki kızının gözleri önünde öldürdü

Beyoğlu'nda iki çocuk annesi 26 yaşındaki Nülber B, bir buçuk yıldır birlikte yaşadığı 43 yaşındaki Remzi Ekmekçi'yi düğün dönüşü çıkan kavgada 4 yaşındaki kızının gözleri önünde bıçaklayarak öldürdü. Gözaltına alınan Nülber B, adliyeye sevk edilirken kızı Sultan gözyaşlarını tutamadı. Nülber B. cinayetle sonuçlanan kavganın kıskançlık tartışmasından çıktığı imam nikahlı eşinin kendini kıskandığını ileri sürdü.

Kaptanpaşa Mahallesi Yay Geçidi Sokak 9/2'de 23.00 sıralarında meydana gelen kadının iddiasına göre şöyle gelişti. İki çocuk annesi Nülber B, 1,5 yıl önce tanıştığı Remzi Ekmekçi ile imam nikahı ile evlendi birlikte yaşamaya başladı. Nülber B. ile Remzi Ekmekçi dün gece aynı semtte oturan bir komşularının düğün törenine gitti. Düğünde alkol alan Remzi Ekmekçi ile Nülber B. arasında kıskançlık nedeniyle tartışma çıktı. Kavga sırasında Nülber B'nin 4 yaşındaki kızı Sultan da evdeydi.Tartışma sırasında Remzi Ekmekçi yanında taşıdığı bıçakla Nülber B.'ye saldırdı. Nülber B, kendisine bıçakla saldıran Ekmekçi'ye direnmeye çalıştı. Yaşanan boğuşma sırasında bıçağı eline geçiren Nülber B, imam nikahıyla birlikte yaşandığını söylediği eşini göğsünden bıçakladı. Ağır yaralanan Remzi Ekmekçi olay yerinde yaşamını yitirdi.

'ÇOK KISKANÇ BİRİYDİ'
İhbar üzerine olay yerine gelen Beyoğlu İlçe Emniyet Müdürlüğü Önleyici Hizmetler Büro Amirliği ve Asayiş Büro Amirliği ekipleri Nülber B.'yi gözaltına aldı. Asayiş Büro Amirliği'ne götürülen Nülber B., ifadesinde, Ekmekçi ile 1,5 yıl önce imam nikahı ile evlendiğini belirterek, “Aşırı kıskanç biri. Beni eski eşimden bile kıskanırdı. Düğün dönüşü evde yine 'niye başka erkeklere bakıyorsun. O....u ' diyerek küfür etti. Daha sonra bıçakla saldırdı. Boğuşma sırasında kendimi korumak için elime geçen bıçağı rastgele salladım. Amacım öldürmek değildi" şeklinde ifade verdiği öğrenildi. Nülber B.'nin bir süre önce Azeri uyruklu bir erkekle kağıt üzerinde evlilik yaptığı öğrenildi.

SULTAN'IN GÖZYAŞLARI SEL OLDU
Asayiş Büro Amirliği'ndeki işlemleri tamamlanarak Haliç Polis Merkezi'ne getirilen Nülber B,'yi burada aralarında 4 yaşındaki kızı Sultan'ın da bulunduğu bazı yakınları karşıladı. Yakınları Nülber B'ye sarılarak ağladı. Emniyetteki işlemleri tamamlanan Nülber B, daha sonra Beyoğlu Cumhuriyet Başsavcılığı'na sevk edildi. Nülber B'nin adliyeye sevk edilişi sırasında 4 yaşındaki kızı Sultan ve yakınları gözyaşlarını tutamadı.

Daha önce Nülber B'yi bıçakla yaraladığı öne sürülen Remzi Ekmekçi'nin de bir süre önce cezaevinden tahliye olduğunu uyuşturucu, fuhuş ve hırsızlık suçlarından birçok kaydı bulunduğu belirtildi..


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.