Jiletçi kızlar

Jiletçi kızlar
Balıklıgöl’de, madde bağımlısı iki genç kız kollarını jiletle kesmeye başladı. Çevredekilere küfür ve tehditler savuran kızlar, kendilerini engellemeye çalışanlara gergin dakikalar yaşattı.

ŞANLIURFA’da kaldıkları yurttan çıkıp, dün 12.30 sıralarında Balıklıgöl’e giden Yıldız A. (19) ile soyadı öğrenilemeyen arkadaşı Fatma (18), bir ağacın altına oturdu. Madde bağımlısı oldukları öne sürülen 2 genç, burada jiletle kollarını kesmeye başladı.

Film gibi izlediler

Durumu görenlerin genç kızları ikna etmek için döktüğü dil de işe yaramadı. Engel olmak isteyenleri yanlarına yaklaştırmayan 2 arkadaş, etrafa küfürler ve tehditler savurmaya başladı. Görgü tanıkları bunun üzerine sağlık ve polis ekiplerine haber verdi. Vatandaşların film izler gibi izlediği olayda, elindeki tıraşbıçağıyla kendisini görüntülemeye çalışan yerel kameramana küfür ve hakaretler savuran Fatma isimli genç kız, kameramana saldırdı. Çevredekiler, “Balıklıgöl tinerci ve jiletçilerin mekânı oldu. Artık buraya gelmekten korkuyoruz” diyerek tepkilerini gösterdi. Sağlık ocağına götürülen Yıldız A. tedavi altına alınırken, olayla ilgili soruşturma sürüyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.