Kadıköy'de ses bombası

Kadıköy'de ses bombası
Kadıköy'de bir kıraathaneye ses bombası atıldı. Büyük bir gürültüye patlayan ses bombası paniğe neden oldu

Kadıköy Fikirtepe Mahallesi, Kemalettin Sokak üzerinde bulunan Sivas Divriği Kıraathanesine saat 05.00 sıralarında kimliği bilirsiz kişi veya kişilerce konulan ses bombalı saldırı düzenlendi.

Saldırganlar olay yerinden hızla kaçarken, büyük bir gürültüyle patlayan ses bombası yüzünden kıraathanede maddi hasar meydana geldi. O sırada uykuda olan vatandaşlar patlama sesiyle yataklarından fırladı.

Çevrede kısa süreli panik yaşanırken, vatandaşlar, patlama sesine uyandıklarını ve çevrede toz bulutu gördüklerini ifade ettiler. Olayda ölen ya da yaralanan olmadı.İhbar üzerine olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi aldı. Sokağa gelen terörle mücadele ekipleri ile bomba uzmanları inceleme yaptı. Yapılan ilk incelemelrde patlamanın basınç ve parça tesirli ses bombasından kaynaklandığı bildirildi. Saldırıya uğrayan kahvehanenin daha önce seçim irtibat bürosu olarak kullanıldığı öğrenildi.

MUHTARLIĞA MOLOTOFKOKTEYLİ ATILDI

Olaydan yarım saat öncede Fikirtepe Mahalle Muhtarlığına molotofkokteyli atıldığı öğrenildi. Kimliği belirsiz kişi veya kişilerce atılan molotofkokteylinin şişesi paramparça oluşken, molotofkokteyli tutuşmadı. Polis ekipleri iki olayında aynı kişiler tarafından yapılmış olabileceği ihtimali üzerinde duruyor. Her iki olayla ilgili olarak polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlatırken, saldırganları aramaya başladı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.