Kadınlar cadde ortasında kavga etti

Kadınlar cadde ortasında kavga etti
ŞANLIURFA’da, aralarında alacak anlaşmazlığı bulunan 2 ailenin fertleri kentin en işlek caddesinde karşılaşınca kavga etmeye başladı. İki kadın cadde ortasında saç saça, baş başa birbirine girdi, tekme ve yumruklar havada uçuştu.

Olay, öğle saatlerinde Atatürk Bulvarı üzerinde meydana geldi. İddiaya göre, aralarında alacak meselesinden dolayı husumet bulunan birbirine akraba Çakırcı ve Ayaz ailesinin fertleri, bulvar üzerinde karşılaştı.

İki aile fertleri arasında yeniden başlayan tartışma sırasında Mehmet Ayaz, Aysel Çakırcı'ya küfür etti. Bunun üzerine alevlenen gerginlikte Aysel Çakırcı, kendisine küfreden Mehmet Ayaz'ın annesi Samire Ayaz ile tartışmaya başladı. Sözlü tartışma kısa sürede büyüdü ve 2 kadın saç saça birbiriyle kavga etmeye başladı. İki kadının kavgası sırasında, Ramazan Ayaz ve oğlu Mehmet Ayaz ile Bülent Çakırcı da birbiriyle tekme tokat birbirine vurmaya başladı. Erkeklerin ayırmakta başarılı olamadığı kadınların eşarpları başlarından düşerken, çevredekiler polise bilgi verdi. Çok sayıda kişinin meraklı bakışları arasında kavga eden iki aile fertleri, polisin müdahalesi ile güçlükle birbirinden ayrıldı. Bastırılan kavgada Çakırcı ve Ayaz ailesi fertleri  birbirinden şikayetçi olunca taraflar polis merkezine götürüldü. 2'si kadın 5 kişi ifadelerinin alınmasının ardından serbest bırakıldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.