'Kanlar içerisinde inliyordu'

'Kanlar içerisinde inliyordu'
Eşi tarafından herkesin gözü önünde öldürüldü


ANKARA'da oturan 21 yaşındaki Rahime Yıldız Uçar, ayrı yaşadığı eşi 25 yaşındaki Burhan Uçar tarafından sokak ortasında 3 yerinden bıçaklanarak öldürüldü. Kaçan Uçar çevrede işyerleri bulunan esnaf tarafından yakalanıp polise teslim edildi.

Ankara'da bir alışveriş merkezinde aşçı olarak çalışan Rahime Yıldız Uçar, 2 yıl önce Burhan Uçar ile evlendi. Bu evlilikten 1 çocukları olan çift, 6 ay önce şiddetli geçimsizlik nedeniyle evlerini ayırdı. Rahime Yıldız Uçar, 1 yaşındaki oğlu Hakan'ı da yanına alarak Etimesgut İlçesi Eryaman semtinde bir eve taşınırken, ayrıca boşanma davası açtı. Ancak araya giren aileler, "Çocuğunuz var, boşanmayın" diye baskı yapınca Rahime Yıldız Uçar boşanma davasını çekip, eşi Burhan Uçar ile tekrar birlikte yaşamaya başladı.

Uçar çiftti, 2 gün önce kavga edince Burhan Uçar evi terk etti. Burhan Uçar, bu sabah eşini arayarak konuşmak için görüşmek istediğini söyledi. Çift, Eryaman TBMM Caddesi'nde bulunan 4'üncü Etap Parkı'nda bir araya geldi. Kısa süre konuşan çift arasında çıkan tartışmanın büyürken Burhan Uçar, Rahime Yıldız Uçar'ı boyun, kalp ve göğsünden bıçakladı. Çevredekilerin gözleri önünde eşini bıçaklayarak kanlar içerisinde bırakan Burhan Uçar, daha sonra kaçmaya başladı. Cinayeti görenler, Burhan Uçar'ın peşine takılarak yakalayıp, daha sonra olay yerine gelen polis ekiplerine teslim etti.

OLAY YERİNDE ÖLDÜ

Cadde üzerinde kanlar içerisinde kalan Rahime Yıldız Uçar'ın yardımına çevredekiler koşarken, sağlık ekiplerine haber verildi. Ancak sağlık ekipleri olay yerine gelmeden Rahime Yıldız Uçar öldü. Görgü tanıkları, "Kanlar içerisinde inliyordu, yardım etmeye çalıştık, ancak çok kan geliyordu. Kısa süre sonra da cansız kaldı. Sağlık ekipleri gelene kadar da hayatını kaybetmiş" dedi.

"BARIŞMAK İSTEDİM"

Eryaman Şehit Osman Avcı Polis Merkezi'ne götürülen Burhan Uçar, Etimesgut Devlet Hastanesi'ndeki sağlık kontrolünün ardından sorgulanmak üzere Ankara Emniyet Müdürlüğü Cinayet Büro Amirliği ekiplerine teslim edildi. Cinayet zanlısı Uçar poliste verdiği ilk ifadesinde, "Eşimi seviyordum, ancak evlendikten sonra birçok sorun yaşadık. Çok kıskanıyordum, başka erkeklerle görüşüyordu. 3 gün önce de birileriyle görülmüş. Bunu duyunca kavga ettik ve evi terk ettim. Bugün de barışmak için bir araya geldik, ancak bana hakaret edince kendimi kaybettim, gerisini hatırlamıyorum" dediği belirtildi.

Eşi tarafından sokak ortasında öldürülen Rahime Yıldız Uçar'ın cesedi, savcılık incelemesinin ardından Etimesgut Belediyesine ait cenaze aracı ile belediye morguna kaldırıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.