'Kız meselesi'

'Kız meselesi'
Karne sonrası tekmeli yumruklu kavga

ZONGULDAK Teknik ve Endüstri Meslek Lisesi'nde bir grup öğrenci, karnelerini aldıktan sonra okulun bahçesinde tekme tokat birbirine girdi.

Kız meselesi yüzünden çıktığı iddia edilen kavgada sara krizi geçiren bir öğrenci hastaneye kaldırıldı.

2010-2011 eğitim ve öğretim yılının sona ermesiyle okulda eğitim gören öğrencilere karneleri verildi. Öğretmenlerinin elinden karnelerini alan öğrenciler, birbirleriyle vedalaşıp hatıra fotoğrafı çektirdi.

Saat 12.00 sıralarında öğrencilerin okuldan ayrılması sırasında Metal Teknolojisi Bölümü'nde eğitim gören 2 öğrenci arasında kız meselesi yüzünden tartışma çıktı. Kısa sürede kavgaya dönen olayda tekme tokat birbirine giren birisi epilepsi hastası iki öğrenciyi arkadaşları ve öğretmenleri ayırdı.

Bu sırada aynı bölümde okuyan epilepsi hastası öğrencinin arkadaşları, diğer öğrenciye saldırdı. Bir anda 7 öğrenci tekme tokat birbirine girdi. Kavga sırasında öğrencilerin arasında kalarak yere düşen Metal Teknolojisi Bölümü öğretmeni Yusuf Sarıtaş, ezilme tehlikesi geçirdi.

Tekme ve yumrukların havada uçuştuğu kavgayı, okulda görev yapan hademe ile diğer öğrenciler ayırdı.Öğrencilerin sakinleştirilmeye çalışılması sırasında epilepsi hastası öğrenci F.Ö., sara krizi geçirdi. Yere yığılan öğrenciye arkadaşları müdahale ederken, diğer öğrenciler tartışmaya devam ederek birbirlerine vurmaya çalıştı. Bir süre bekledikten sonra 112 Acil Servis ekibinin gelmemesi üzerine F.Ö., öğretmen ve arkadaşları tarafından karga tulumba taşındığı minibüsle Atatürk Devlet Hastanesi'ne kaldırıldı. Tedavi altına alınan öğrencinin sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi. Olayın ardından okula gelen polis, kavgaya karışan öğrencileri bulmak için çalışma başlattı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.