'Ne olur vurma'

'Ne olur vurma'
Kendisine tecavüz eden genci tabancayla öldürdü


ANKARA'nın Kızılcahamam İlçesi'ne bağlı Başören Köyü'nde muhtarın kızı 17 yaşındaki Ayşegül D., iki hafta önce kendisine tecavüz ettiğini öne sürdüğü 23 yaşındaki Fatih Öztürk'ü tabancayla öldürdü.

Cinayet, köyde Nurettin Yıldız'a ait samanlıkta cumartesi günü saat 11.00 sıralarında işlendi. Fatih Öztürk, hayvanları için Nurettin Yıldız'dan satın aldığı samanı taşımak için traktörünü samanlığa yanaştırdı. Yıldız, çuvala saman doldururken babasına ait tabancayla gelen Ayşegül D. 7 el ateş etti. Nurettin Yldız vücuduna isabet eden kurşunlarla olay yerinde yaşamını yitirdi.

Jandarma tarafından yakalanan Ayşegül D. ifadesinde, iki hafta önce tarlada sebze dikerken yanına gelen Fatih Öztürk'ün kedisine tecavüz ettiğini ileri sürerek bu nedenle öldürdüğünü söyledi. Ayşegül, cinayeti anlatırken şöyle dedi:

"Bana tecavüz eden Fatih Öztürk, 'Bu olayı kimseye söyleme. Söylersen seni ve aileni de öldürürüm' diyerek tehdit etti. Bana tecavüz eden genci takip etmeye başladım. Cumartesi günü saat 11.00 sıralarında samanlıkta çuvala saman dolduran Fatih Öztürk'ü karşımda görünce beynimden vurulmuşa döndüm ve tabanca ile kurşun sıkmaya başladım. Bana 'Ne olur vurma' diye yalvardı. 'Bana tecavüz ederken ben de çok yalvarmıştım' diye cevap verip, kurşun sıkmaya devam ettim."

Sorgusundan sonra adliyeye sevk edilen Ayşegül D., tutuklanarak cezaevine gönderildi.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.