Nişantaşı'nda cinayet

Nişantaşı'nda cinayet
Depoda başından aldığı darbe ile öldürülmüş halde bulundu!

NİŞANTAŞI’nda bir giyim mağazasında özel güvenlik görevlisi olarak çalışan Hüseyin Arslan, sabah saatlerinde depo olarak kullanılan yan dairede, başından aldığı darbe ile öldürülmüş halde bulundu.

Maçka Caddesi 11 numarada meydana gelen olayda, cesedi sabah saatlerinde işyerine gelen kadın görevli buldu. Cinayet masası dedektiflerinin yaptığı ilk incelemede, 48 yaşındaki 4 çocuk babası Hüseyin Arslan’ın başına, elbise askısının demiri ile 4 kez vurulduğu belirlendi. Olay yerinde boğuşma izlerine rastlandı.

Şişli Cumhuriyet Savcısı’nın yaptığı incelemeden sonra ceset, İstanbul Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Bir süredir eşinden ayrı yaşadığı belirlenen Hüseyin Arslan’ın cumartesi gecesi bir akrabası ile Maçka Parkı’ında otururken görüldüğü belirlendi. Kimliği açıklanmayan akrabanın, polis tarafından sorguyu alındığı belirlendi.

İşyeri sahibi Şeref Atak “Hüseyin’i yıllardır tanırım. Geçmişte Bebek’te bakkal dükkanı işletiyordu. İşleri kötü gidince kapatmak zorunda kaldı. Yaklaşık üç yıldır benim yanımda çalışıyordu. Emekliliğine birkaç ay kalmıştı. Bir süredir ailesi ile ayrıydı. Zaman zaman depoda yatıp, kalkardı. Bazı sağlık sorunları da vardı” dedi.


Bu arada polis, binanın giriş kapısındaki güvenlik kamera görüntülerini incelemeye aldı.


HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.