Parkta intihar etti

Parkta intihar etti
Esenyurt Recep Tayyip Erdoğan parkında, bir bankta oturan H.Ç başına ateş ederek intihar etti. Belediyenin gönderdiği cenaze aracı ile morga kaldırılan H.Ç’nin neden intihar ettiği ise araştırılıyor.
 
 
Olay sabah saatlerinde meydana geldi, parkta devriye gezen belediye güvenlik ekipleri yerde kanlar içinde A.Ç’nin cesedini gördüler. Daha sonra ilçe emniyetine bilgi veren ekiplerin ardından olay yerine gelen savcı ve olay yeri inceleme, yaptığı incelemede sabaha karşı intihar ettiğini tespit etti.
 
Olay yerine geldiğinde belediye güvenlik ekiplerine kameraları soran savcıya  verilen “Bir aydır kayıt yapmıyor” cümlesine sinirlenen savcı, gazetecilere “Burada yaşanan 3’üncü vaka fakat hala kameralar kayıt yapmıyor, diğer iki vaka kalp krizi ve benzer nedenleri ancak bu cinayet… Polis ve Savcılık cinayeti çözemiyor gibi yanlış ifadelerin çıkması bu tarz umursamazlıklardan meydana gelmektedir. Belediye buraya acil müdahale etmelidir” dedi.
 
Parkta bir bankta oturan ve masaya sigara, telefon cüzdanını bırakan H.Ç kuru sıkıdan bozma tabanca ile başına bir el ateş ederek olay yerinde can verdi.
 
Belediyenin gönderdiği cenaze aracı ile morga kaldırılan H.Ç’nin neden intihar ettiği ise araştırılıyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.