Uzman hekime taciz davası

Uzman hekime taciz davası
Radyoloji uzmanı sekreterinı söz ve elle taciz etti!

BURSA Zübeydehanım Doğumevi'nde Radyoloji Uzmanı olarak görev yapan E.A. (36) hakkında, yanında çalışan sekreteri F.B'ye (32) söz ve elle cinsel tacizde bulunduğu iddiasıyla ağır ceza mahkemesinde dava açıldı.

Merkez Osmangazi İlçesi’nde bulunan Zübeydehanım Doğumevi'nde radyoloji uzmanının sekreterine cinsel tacizde bulunduğu iddiası yargıya intikal etti. Bursa Cumhuriyet Savcılığı, Doğumevinde Radyoloji Uzmanı olarak görev yapan E.A.'nın, yanında görev yapan evli ve 2 çocuk annesi sekreteri F.B.'nin şikayeti üzerine yaklaşık üç aydır sürdürdüğü soruşturmayı tamamladı.

Soruşturma sonunda E.A.'nın, önce söz ile daha sonrada elle tacizde bulunarak sekreteri F.B.'nin ruh sağlığını olumsuz yönde bozduğu iddiasıyla, Bursa Ağır Ceza Mahkemesi'ne dava açıldı. Savcılık soruşturması sırasında E.A. adlı Radyoloji Uzmanı yöneltilen suçlamaları kabul etmezken, F.B. ise verdiği ifadede elle yapılan tacizi arkadaşlarının gördüğünü söylediği öğrenildi.

4'üncü Ağır Ceza Mahkemesi'nde önümüzdeki günlerde görülmeye başlayacak davayla ilgili olarak E.A. adlı uzman hekim, 10 yıla kadar hapis cezası istemiyle tutuksuz olarak hakim karşısına çıkacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.