Yaşlı adamı öldürüp eşini yaraladı

Yaşlı adamı öldürüp eşini yaraladı
"2 gün önce odun kesmiştim, paramı istemek için evlerine geldim. Bana 50 lira yerine 10 lira verdiler"
KÜTAHYA’nın Domaniç İlçesi'ne Bağlı Çukurca Beldesi'nde 26 yaşındaki Mehmet Bozuk, odun kesmesinin karşılığında istediği 50 lira yerine kendisine 10 lira para veren 86 yaşındaki Selim Özcan'ı bıçaklayarak öldürdü, eşi 59 yaşındaki Emine Özcan'ı da yaraladı.

Olay  saat 08.00 sıralarında Çukurca Beldesi Osmanlı Mahallesi 108'inci Sokak'ta meydana geldi. Emine ve Selim Özcan çifti, 2 gün önce odunlarını kestirdikleri Mehmet Bozuk'a 10 lira verdi. Eve gelip, daha anlaştıkları gibi 50 lira isteyen Bozuk'la Özcan çifti arasında bu nedenle tartışma çıktı. İddaya göre, tartışma uzayınca sinirlenen Bozuk, evlerinde Özcan çiftini bıçakladı. Çeşitli yerlerinden yaralanan Emine Özcan dışarı çıkarak komşularından yardım istedi. Eve gelen komşuları, Selim Özcan'ın cesediyle karşılaştı.

Durumun jandarmaya bildirmesinin ardından yaralı Emine Özcan hastaneye kaldırıldı. Jandarma ekipleri ilk olarak Selim Özcan'ın 4'üncü evlilik yaparak 2 yıldan bu yana birlikte yaşadığı Emine Özcan tarafından öldürülmüş olabileceği ihtimali üzerinde durdu. Psikolojik rahatsızlığı olduğu ifade edilen Emine Özcan'ın sorgulamasının ardından araştırmayı genişleten jandarma, sabah saatlerinde Özcan çiftinin evine gelen Mehmet Bozuk'u yakaladı.

Gözaltına alınan Mehmet Bozuk suçunu itiraf ederek, "2 gün önce Selim Özcan'a 50 lira karşılığında odun kesmiştim. Sabahleyin paramı istemek için evlerine geldim. Bana 50 lira yerine 10 lira verdiler. Bu yüzden aramızda tartışma çıktı ve onları bıçakladım" dedi.

Mehmet Bozuk, jandarmadaki sorgusunun tamamlanmasından sonra Adliye'ye sevk edildi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.