1 EYLÜL’DEN SONRA SAHADAYIZ!

1 EYLÜL’DEN SONRA SAHADAYIZ!
CHP BÜYÜKÇEKMECE ÖRGÜTÜ TOPLANDI:1 EYLÜL’DEN SONRA SAHADAYIZ!

CHP BÜYÜKÇEKMECE ÖRGÜTÜ TOPLANDI:

1 EYLÜL’DEN SONRA SAHADAYIZ!

CHP B.Çekmece İlçe Örgütü bir araya gelerek 12 Haziran seçimlerini değerlendirdi. İlçe Başkanlığı’nda yapılan toplantıya; İlçe Başkanı Av. A.Kerim Menteşoğlu, CHP İstanbul 3. Bölge milletvekilleri Mevlüt Arslanoğlu ve Süleyman Çelebi, İl Genel Meclis Üyesi Mehtap Tazegül, İlçe Kadın Kolları Başkanı Gülgün Güngör, Belediye Meclis Üyeleri Coşkun Tanış, Ali Adıgüzel, Emine Demirci ve partililer katıldı.

12.06.2011 genel seçim sonuçlarının değerlendirildiği toplantıda söz alan konuşmacılar alınan

sonuçların genel olarak memnun edici olmadığı konusunda birleşirken, 2009 yerel seçim sonuçlarına göre CHP B.Çekmece’de oylarını 1500 civarında arttırmış fakat 3.bölgede 13 ilçede sadece Bakırköy ve Çatalca’da birinci parti olunması beklentileri karşılamamıştır denildi. Konuşmacılar Genel Başkanın sonuna kadar arkasında olunması ve örgütün böyle çalışkan bir genel başkana sahip çıkması yönünde görüş bildirdiler.

40 YILDIR AVCILAR’DAYIM

CHP İstanbul 3. Bölge milletvekilleri Mevlüt Arslanoğlu konuşmasında tüm emeği geçen partili partisiz herkese teşekkür ederek başladığı konuşmasında ben CHP’liyim deyip de çalışmayanlara teşekkürüm yok diyerek artık her partilinin bireysel katkı sunmasının yoksa bu rakiple başka türlü mücadele edilemeyeceğini söyledi.

Kendisinin deneyimli ve çalışkan bir milletvekili olduğunu söyleyen Arslanoğlu bundan sonra bölgenin tüm ihtiyaçları için emrinizdeyim. Ben 40 yıldır Avcılar’da oturuyorum Anakara’ya gidip 4 yıl sonra gelmeyeceğiz her zaman aranızda olup yarın seçim olacakmış gibi ev ev kapı kapı dolaşıp kendimizi partimizi halka daha iyi anlatma imkanı bulacağız dedi.

BEYLİKDÜZÜ’NDE OFİSİM VAR

3.Bölge Milletvekili Süleyman Çelebi ise konuşmasında seçim sonuçlarının mantıksal bakıldığında kötü olmadığını ancak hedeflerinin çok daha yukarıda olduğunu bu yüzden duygusal bakıldığında ciddi başarısızlık görüldüğünü ifade etti.

Çelebi seçim çalışmalarında sahada hep şu eleştiri ile karşılaştım sizi milletvekili yapacağız ama dört yıl sonra yüzünüzü görebileceğiz biz halkın içinde olan vekil istiyoruz diyen vatandaşlarımızın haklı eleştirilerini ortadan kaldırmak için ilk adımı attık ve

Beylikdüzü’nde bir ofis açarak vatandaşlarımızın dertlerini orada birebir dinleyip onların sorunlarına bir nebzede olsa yardımcı olmak istiyoruz dedi.

1 EYLÜL’DEN SONRA SAHADAYIZ

CHP B.Çekmece İlçe Başkanı Av.A.Kerim Menteşoğlu ise konuşmasında şunlara yer verdi: ‘Parti içerisinde her türlü eleştiri kabulümüzdür, demokrasinin gereği de budur ancak demokrasi sınırsız özgürlük anlamına gelmez. Tam tersi sorumlulukları attıran ve disipline edilmiş bir eleştiri kültürünü ön görür. Demek ki eleştiriyoruz adı altında hakaret etmeyecekmişiz birebirimizi sevip birebirimizden güç almalıymışız. Başarının ilk adımı budur. ‘ dedi.

Kerim Menteşoğlu 1 Eylül 2011’den itibaren yarın seçim varmış gibi çalışmalara tüm hızıyla devam edeceklerini seçimlere altı ay kala değil dört yıl öncesinden başlayarak iktidar olmak için çok çalışmak gerektiğini söyledi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.