2014’te belediyede ağırlayacağız

2014’te belediyede ağırlayacağız
CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu ve heyeti, CHP Başakşehir İlçe Örgütü’ne nezaket ziyaretinde bulunarak birlik ve beraberlik mesajı verdi.

Yönetim kurulu, kadın kolları, gençlik kolları ve meclis üyelerinin katılımıyla CHP Başakşehir İlçe Örgütü’ne ziyarette bulunan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu, 2014’te iki ilçenin de birbirlerini belediye başkanlıklarında ağırlayacağını işaret etti.
Büyük bir sinerji yaratacağız
İstanbul 3.Bölge ilçe başkanlarıyla her zaman dayanışma içerisinde hareket edeceklerini vurgulayan CHP Başakşehir İlçe Başkanı Özgür Karabat ise, “Referandum ve genel seçimleri yaşayan ilçeler olarak ciddi tecrübe kazandık. Yaklaşan yerel seçimlerde bu tecrübe büyük bir avantaja dönüşerek ilçeler arasında sinerji yaratacak” diye konuştu.
Türkiye’yi yönetmenin İstanbul’dan, İstanbul’u yönetmenin ise Başakşehir, Beylikdüzü ve diğer ilçeleri yönetmekten geçtiğini anımsatan CHP Beylikdüzü İlçe Başkanı Ekrem İmamoğlu da, ilçelerin her hususta birbirleriyle iletişim içerisinde olması gerektiğini vurguladı. İmamoğlu, "Kent ile insani duyguları önde tutan sosyal demokrat bir belediyecilik anlayışı halkımızla buluşturmalıyız” şeklinde değerlendirmede bulundu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.