AK Esenyurt Gençliğinin coşkulu toplantısı

AK Esenyurt Gençliğinin coşkulu toplantısı
Ak Parti Esenyurt Gençlik Kolları 3’üncü olağan Danışma Meclisi, Esenyurt Belediyesi Merkez Kapalı Spor Salonunda yüzlerce gençlik kolları üyesinin katılımı ile büyük bir coşku içinde gerçekleşti.

Ak Parti Esenyurt Gençlik Kolları üyelerinden seçilerek oluşan 3 kişilik divan kurulu ardından danışma meclisi devam etti. Ak Parti Esenyurt Gençlik Kollarının çalışmaları hakkında hazırlanan sinevizyon gösterisi katılımcılardan yoğun alkış aldı.
İlçe Gençlik Kolları Başkanı Şimşir “İyi seviyelere gelmesi için projeler gerçekleştirmeliyiz”
Ak Parti Esenyurt Gençlik Kolları 3’üncü olağan Danışma Meclisinde açılış konuşmasını Gençlik Kolları Başkanı Onur Şimşir yaparak danışma meclisine katılan Esenyurt Gençlik Kolları mensuplarına teşekkür etti. Sözlerine şöyle devam eden Başkan Şimşir, “Ak Parti Esenyurt Gençlik Kolları yönetimi olarak 3,5 yıl süreyle Esenyurt’ ta gençliğimiz için çalışmalar yürüttük. Esenyurt ’ta gençlerin daha iyi seviyelere gelmesi için projeler gerçekleştirmeliyiz. Bunların başında da gençlik meclislerinin ve genç akademi dernekleriyle hizmet edersek daha verimli olarak gençlerimizi iyi yönlendirmiş oluruz ”dedi.
Soruları, cevaplandırdılar
Esenyurt Belediyesi Merkez Kapalı Spor Salonunda gerçekleşen Ak Parti Esenyurt Gençlik Kolları 3’üncü olağan Danışma Meclisinde ilçe Gençlik Kolları Başkanı Onur Şimşir’in açılış konuşmasının ardından öneri ve sorular bölümüne geçildi. AK Esenyurt gençlik teşkilatı bu bölümde İl Başkanı Aziz Babuşcu’ya İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyasettin Gergin’e, Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu’na, İlçe Başkanı Şenay Değer’e soru ve önerilerini bildirdiler.
İlçe Başkanı Değer “60 bin üyemizi tek tek ziyaret edeceğiz”
Ak Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer “ Hepinizi sevgiyle saygıyla selamlayarak danışma meclisimizin hayırlara vesile olmasını diliyorum ”dedi. Konuşmasına devam eden İlçe Başkanı Değer “Bütün İstanbul teşkilatlarımız hareket halinde, teşkilatlarımız olarak çalışmalarımız devam ediyor. Tüm Esenyurt teşkilatımız üye ziyaretinde 60 bin üyemizi tek tek ziyaret ederek çalışmalarımıza devam edeceğiz ”dedi.
Belediye Başkanı Kadıoğlu “Mekânlara ve şartlara olanaklar sağlamalıyız”
Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu “AK Parti ailesi olarak bugüne kadar gençlerin önünü açacak ileri götürecek projelere imza attık ”dedi. Sözlerine devam eden Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu “AK Parti Esenyurt ve İstanbul gençliğinin yaptıkları çalışmalar ile başarı grafiğini yükselttiğini hep beraber görmekteyiz. Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın gençlere ve yeni nesillere ne kadar önem verdiğini biliyoruz. Bizim en önemli görevimiz gelecek nesillerimizi sağlam yetiştirebilmek için gençlerimizin faydalanacağı ve kendilerini geliştirebileceği mekânlara ve şartlara olanaklar sağlamalıyız ”dedi.
İl Gençlik Kolları Başkanı Gergin “ Bizi farklı kılan Başbakanımızın gençliğe bakış açısıdır”
Ak Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyasettin Gergin “Esenyurt Gençlik Kolları Danışma Meclisinin hayırlar getirmesini temenni ederim ”dedi. Sözlerine devam eden Gergin “Bizim partimize bağlı bulunan gençlerimiz, yapmış olduğumuz danışma meclislerimiz farklı partilerin çalışmalarına benzemiyor. Bizim bağlı bulunduğumuz gençlik teşkilatının, diğer parti gençlik teşkilatlarından farklı kılan en önemli özelliği Liderimiz Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın dünyaya ve gençliğe bakış açısı ve bunun hepimize sirayetidir “dedi.
İl Başkanı Aziz Babuşcu “Sadece ülkemiz için değil, mazlum ve kardeş ülkelerimizin de umuduyuz”
Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu , “ Esenyurt ilçesi Ak Partili Belediyecilik hizmetleriyle tanıştığı andan bu güne kadar tamamen çevresi değişmiş, şehircilik, sosyal ve kültürel anlamda İstanbul’un öncü ilçelerinden biri haline gelmiştir ”dedi. Sözlerine İstiklal Marşı Şairimiz Mehmet Akif Ersoy’un eserleri ve düşünceleri hakkında değerlendirmeler yaptığı konuşmasına devam eden İl Başkanı Babuşcu “ Mehmet Akif Ersoy’un bir Arnavut olduğunu bilerek, bu ülkede farklılıkların olmadığını ve Çanakkale’de olduğu gibi sırt sırta savaştığını ve ayrım yapılmadığını bileceksiniz ve ayrım yapmayacaksınız. Sayın Başbakanımızın liderliğinde ülkemizi daha güzel yarınlara kavuşturmaya çalışıyoruz. Bu çabalarımızın ve çalışmalarımızın sadece ülkemiz için değil, mazlum ve kardeş coğrafyalar için de umudu olduğunu anlamalıyız. Gençlerimizin bu anlamda üstlerine düşeni hakkıyla yerine getireceklerine inanıyorum.” dedi.
Has Partili gençlerde, AK Parti rozetlerini taktı
Kısa süre önce Has Parti Esenyurt ilçe yönetiminin, AK Partiye geçişleri ardından AK Parti Esenyurt Gençlik Kolları Danışma Meclisinde Has Parti Esenyurt eski gençlik kollarında görev yapan gençlere AK Parti rozetleri takıldı.
Yoğun katılım gerçekleşti
Danışma Meclisi toplantısına, AK Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşcu, AK Parti İstanbul İl Gençlik Kolları Başkanı Gıyasettin Gergin, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, AK Parti Esenyurt Gençlik Kolları Başkanı Onur Şimşir, AK Parti Esenyurt Kadın Kolları Başkanı Pakize Yağcı, Esenyurt Belediyesi Ak Partili Meclis üyeleri ve yüzlerce teşkilat mensubu katıldı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.