Ak Parti Esenyurt: “Erdoğan’ı yedirmeyeceğiz”

Ak Parti Esenyurt: “Erdoğan’ı yedirmeyeceğiz”
Esenyurt AK Parti İlçe Teşkilatı, İstanbul Kazlıçeşme mitingi öncesinde hafta sonu yoğun katılımlı danışma meclisi toplantısı gerçekleştirdi.

Danışma Meclisi’ne AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, AK Parti İstanbul İl Başkan YardımcısıDr.TülinMazlumoğlu, İl yönetim kurulu üyeleri, AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer ve ilçe yönetim kurulu üyeleri, Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu, İl genel meclis üyeleri, Belediye meclis üyeleri ve çok sayıda AK Parti mensubu vatandaş katıldı.

Saygı duruşu ve İstiklal Marşı ardından sinevizyon ile sunum konuşması gerçekleştiren AK Parti Esenyurt İlçe Başkanı Şenay Değer, sandık bazlı seçmen çalışmaları ve diğer faaliyetlerden bahsetti. Değer, “ AK Parti hükümetiyle beraber Türkiye’nindünyada ivme kazandığını görmekteyiz. Çocuklarımız ve gençlerimize sahip çıkmalıyız. Geçmişte Türkiye’nin nasıl yönetildiğini çok iyi biliyoruz. Ülkemiz üzerine oynanan bu kirli oyunlara fırsat vermemeliyiz ”dedi.

Kadıoğlu, “AK Partinin yaptığı projeler Osmanlı ve Cumhuriyet döneminden fazladır”

Esenyurt Belediye Başkanı Necmi Kadıoğlu “Bundan yıllar önce yine aynı oyunlar ile ülkemizin karşısına çıkmışlardı, şimdi yeniden bu oyunları denemeye çalışıyorlar. Gençlerimizi kışkırtan ve bu ülkenin düzenini bozmak isteyenler gruplar faiz lobisidir ve bu hareketlerin hepsi faiz lobisinin hareketleridir. Bu ülke ve bu büyük aile onlara Sayın Başbakanımız Recep Tayyip Erdoğan’ı yedirmez. Bizim AK Parti olarak yerelde ve genelde bu ülkeye yaptıklarımız Osmanlı ve Cumhuriyet döneminden yapılanlardan daha fazladır.  Bu yapılanlara karşı dik duracağız ama diklenmeyeceğiz yolumuza devam edeceğiz ”dedi.

Genel Başkan Yardımcısı Soylu, “300 yılda bir Devr-i AK”

Esenyurt AK Parti ilçe danışma toplantısında konuşma yapan AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu,“Genel Başkanımız ve Başbakanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ınmuhabbetlerini, sevgilerini ve selamlarını çok değerli Esenyurtlu dostlarımıza iletiyor ve sizleri selamlıyorum”dedi. Sözlerine devam eden Soylu, “ Bir taraftan Türkiye’yi büyütmek, diğer taraftan insanlarımızı demokratik bir ortamda yaşayabilmesini sağlamak, yarınlara güçlü adımlar atmasını ve insanlarımızın başlarının dik olması için çaba gösteriyoruz. Taksimde yaşanan olayı tüm ülkeye yaymaya, ülkenin huzurunu, sükûnunu, rahatlığını ve büyüme ivmesini ters çevirmeye çalışanlar oldu. Gezi parkı üzerinden Türkiye’nin gücünü, kuvvetini, kudretini atlatabilirim diye düşünenlerin maskeleriyle karşı karşıyayız. Türkiye 1699 yılından itibaren ilk kez bir yükselme dönemiyle karşı karşıyadır. Daha önceden bu yükselme dönemini yakalamak istedi ama sermaye grupları izin vermedi. Bizleri ayrıştırarak, farklılaştırarak ve kavga çıkartarak bu ülkeyi bölmeye çalıştılar ve o yükselme devrinin kapanmasına sebep oldu. Her türlü iftirayı, fitneyi attılar ve dünyaya ülkemizi kötü tanıtarak bu oyunları gerçekleştirdiler. Türkiye’nin gelişmesini önlemek, birlik, beraberliğini ve kardeşliğini bozmak için ellerinden gelen bütün gayreti yaptılar.  Ama herşeye rağmen sizler inat ettiniz, inanç gösterdiniz, irade ettiniz ve en güzel cevabı seçimde vererek yeter artık söz milletin dediniz!

Bu partinin doğmasına sebep oldunuz. Zamanında İstanbul çöp merkeziyken, her sokak başı çöp dağlarından oluşmuşken bu pisliği görmeyenler bugün o pisliğe son veren yine AK Parti hükümetine pislik atmaya çalışıyorlar. İstanbul’u yeşillendiren ve projeleri halkın hizmetine sunan, ülkenin gelişmesini, büyümesini daha modern olmasını sağlayan AK Parti yönetimidir. Ama bu ülkeyi geri götüren ve projelerin yapılmasını engelleyerek gelişmesini büyümesini ve modernleşmesini önlemeye çalışan zihniyet işte onlarındır.  Turgut Özal ve Adnan Menderes’te olduğu gibi kimse demokrasiye ve Türkiye’nin büyümesine engel olamayacak. Çünkü bu ülke, bu millet artık sermaye gruplarının yapmış oldukları oyunları biliyor, bu oyunlara birdaha gelmeyecek Recep Tayyip Erdoğan’ı ve AK Partiyi onlara yedirmeyecektir ”dedi.

Plaketler Genel Başkan Yardımcısından

Esenyurt AK Parti ilçe danışma toplantısında düzenlenen bilgi yarışmasında başarılı olan teşkilat mensuplarına AK Parti plaketlerini, Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu takdim ederek İstanbul başkanlığında düzenlenecek bilgi yarışmasında Esenyurt teşkilat mensuplarına başarılar diledi.

 

 

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.