AK PARTİDE ERKEN MESAİ

AK PARTİDE ERKEN MESAİ
AK Parti Silivri İlçe Başkanlığı Selimpaşa Mahalle Teşkilatı ile kahvaltılı istişare toplantısı düzenledi. Düzenlenen toplantıya AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, yardımcıları ve yönetim kurulu üyeleri ile birlikte katıldı.

Birleşimin konusu teşkilat çalışmaları, Silivri ve özellikle Selimpaşa için planlanan yatırımlar oldu. Toplantı Mahalle Başkanı Mustafa Zorlu’nun açılış konuşmasıyla başladı. Teşkilatlarının çalışmaları ile bilgi veren Zorlu yaptığı konuşmada Mahalle halkı için önem arz eden imar planlamalarının düzenlemesi ile ilgili gösterdikleri özveriden dolayı İBB meclis üyesi Metin Karakaş’a ve Yalçın Yönet’e teşekkür etti.                     

 İlçe Başkanı Karakaş yaptığı konuşmada; ‘’AK Parti nasıl yüzde elli oy alıyor diyenlere cevabı şu an burada sabahın bu erken saatinde bir araya gelerek veriyoruz. Şuna inanıyorum bu saatte hiçbir teşkilat bu kadar kalabalık olarak toplantı yapamaz. İşte bizi Silivri’de de birinci parti yapan bu teşkilatçılık bilincidir ve yine bu teşkilatçılık bilincimiz ve halkın hizmetlerimize duyduğu özlem bizi önümüzdeki yerel seçimlerde de zafere taşıyacaktır. Bundan şüphemiz yoktur. Selimpaşa’nın geleceği için yatırımların neler olması gerektiğini şimdiden planlamaktayız. Belediyeyi tekrar aldığımızda yapılacak olan yatırımların planları hazırlanmakta. İlerleyen zamanlarda bunların tamamını sizlerle paylaşacağım. Selimpaşa halkının yaşam standardını yükseltmek için teşkilat olarak heyecanımızı hiçbir zaman yitirmemeliyiz.’’ dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.