AK PARTİLİLER YENİ MAHALLEDE TOPLANDI

AK PARTİLİLER YENİ MAHALLEDE TOPLANDI
AK Parti Silivri İlçe Bakanlığı hafta sonunu yine boş geçirmeyerek sabah programları dahilinde AK Parti Yeni Mahalle Teşkilatı ile bir araya geld

i. Gerçekleşen programa AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş, İlçe Başkan Yardımcıları, İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri, Belediye Meclis Üyeleri, İl Genel Meclis Üyeleri ve önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan katıldı. Yeni Mahalle Teşkilatı Başkanı Murat Sancak Ve Yönetim kuruluda tam kadro bir şekilde hazır bulundular. Kahvaltılı toplantıya Yeni Mahalle halkında yoğun bir katılım gösterdi.

            Toplantının gündemini mahalle teşkilatı çalışmaları ve Silivri ile ilgili genel konular oldu. Önceki dönem Belediye Başkanı Hüseyin Turan’ın kısa bir selamlama konuşması yapmasından sonra sözü AK Parti Silivri İlçe Başkanı Metin Karakaş aldı. Karakaş, Yeni Mahallede birinci parti olduklarını ve bundan gurur duyduklarını belirtti. ‘’ Sizlerle buluştuğumuz bu mekan İBB tarafından yaptırılan Kiptaş birinci etap konutları. Bizim dönemimizde yapıldı. Yapımına başlamadan önce muhalefet karşımıza çeşitli sıkıntılar çıkardı. Ancak şimdi olduğu gibi o zamanda Silivri’nin geleceğini hesap ederek hareket ettik ve bu toplu konutu Silivri’ye kazandırdık. Kiptaş Konutları ilçemize yapılmadan önce kiralık ev bulmak, sıkıntılar yaşanmasına sebep oluyordu. Kira fiyatlarıda almış başının gidiyordu. İşte Kiptaş konutları Silivri’de bu gibi sıkıntıları ortadan kaldırdı. Yapımına karşı olanlar bile Kiptaş konutlarından ev almak için sıraya girdiler. Mahallenizden geçen Boğluca Deresi ıslah oluyor. Zemine beton dökülmek sureti ile genişliği yirmi yer yerde yirmibeş metreye çıkartılıyor. Marmara denizinden içeri doğru olmak sureti ile 3600 metrelik bir çalışma gerçekleştiriliyor. Altmışiki milyarlık bir yatırım bu. Dere yatağı bizden önceki dönemlerde doldurulmuş, doldurulduğuyla kalmamış birde üzerine bina yapılması için imar izni verilmiş. İşte birde bu dere yatağının üzerindeki yapıların istimlak bedelleri de var, oda 42 milyar yapıyor. Bu yapılan yatırım İBB’nin Silivri’ye hizmetidir. Islah tamamlandıktan sonra dere taşkınları son bulacak. Bu proje şimdiye kadar çoktan tamamlanması gerekiyordu ancak yine muhalefet projenin başlamasına engel oldu. Biz Silivri’nin geleceği için çalışıyoruz. Hizmetlerimizin amacı halkımızın yaşam standartlarını geliştirerek Devletimizin itibarını en yüksek seviyeye çıkarmak.’’ Dedi.

            Gerçekleşen toplantı katılımcılarla soru cevap şeklide devam ederek son buldu.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.