Akgün CHP’lilere selam gönderdi

Akgün CHP’lilere selam gönderdi
Büyükçekmece’nin CHP’li Belediye Başkanı Hasan Akgün, partisinin ilçe örgüt toplantısına katılmayınca partililer tepki gösterdi. Tepkilere cevap veren İlçe Başkanı Hüseyin Gökbulak ise, “Başkanımızı toplantıya davet ettik. Kendisi de başarı dileklerinde b
 Büyükçekmece Belediye Başkanı Hasan Akgün'ün, CHP Büyükçekmece İlçe Örgüt toplantısına katılmaması partililer tarafından tepki topladı. İlçe Başkanı Hüseyin Gökbulak ise
tepkilere, "Biz, Belediye Başkanımızı bu toplantıya davet ettik kendisi de başarı dileklerini ileterek sizlere selam söyledi. Belki bir dahaki toplantımıza katılır" yanıtını verdi.

CHP Büyükçekmece İlçe Örgütü aylık olağan örgüt toplantısını yaptı. Parti içi sorunların ve çalışmaların görüşülüp tartışıldığı toplantıda söz alan partililer toplantılara katılmayan Belediye Başkanı Akgün ve meclis üyelerini ise sert bir dille eleştirdi.

Başkan kime randevu veriyor?


Belediye Başkanı Hasan Akgün başta olmak üzere, Belediye Meclis Üyelerinin büyük çoğunluğunun katılmadığı toplantıda söz alan parti üyelerinden, Ayten Ergün, örgüt toplantılarında CHP'li olan Belediye Başkanını da görmek istediklerini belirterek, "Akgün neden örgüt toplantılarına katılmıyor.
Ben bir partili olarak aylardır belediye başkanımızdan görüşmek için randevu talep ediyorum ama aylardır bana dönül-müyor. Başkan kime randevu veriyor, kimlerle görüşüyor? Genel seçimlerde kazanılacak başarı yerelden geçer. Bizim yereldeki oy oranımız beni tatmin etmiyor. Başarıya ulaşmak için ilçe örgütü politika üretmelidir. Belediye tek başına politika oluşturursa oy oranımız aynı ölçüde kalır" ifadesini kullandı. 

Yönetimin eksikleri çok Kurultay delegesi Serdar Talu ise ilçe yönetiminin eksikliklerine dikkat çekerek hafta içerisinde gerçekleşen çok önemli olayların unutulduğunu
vurguladı. Talu; "Büyükçekmece Albatros'ta bir direniş var. Ağaçların kesilmesine karşı çıkıyorlar.Orası ilçenin asi meydanı" dedi.


Proje odaklı çalışacağız

Parti içi sorunların ve çalışmaların ele alındığı aylık örgüt toplantısında İlçe Başkanı Hüseyin Gökbulak, İl Başkanlığı görevine atanan Murat Karayalçın'ın açıklamalarıyla ilgili bilgiler
verdi. Gökbulak, "Yeni İl Başkanımız Karayalçın çok azimli. Partiye önemli katkılar sunacaktır.

İl başkanımız bizlerden proje odaklı çalışmamızı istiyor. Bizler de artık haftalık olarak çalışmalarımızı kendisine bir rapor halinde ileteceğiz ve de projeler üreterek, proje odaklı çalışmalar yaparak, 2015 genel seçimlerine hazırlanacağız. Genel seçimler için şimdiden sandık görevlilerimizi de oluşturmaya başladık" dedi.

Toplantıya partili meclis üyelerinden Emine Demirci, Dilek Tekin ve İbrahim Işık’ın dışında, 17 meclis üyesi daha katılmadı.



HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.