AKP 'gıda yardımına' başladı

AKP 'gıda yardımına' başladı
Seçim öncesi kolları sıvayan AKP'nin Ramazan 'yardımları' AKP’li başkanın villasına gitti.
AKP, her ile TIR’larla ‘gıda yardımı’ gönderdi. Ancak Ardahan’a gelen yardımlar, AKP’li belediye başkanının evine boşaltıldı.

AKP, yerel seçimler öncesinde yine kolları sıvadı. Genel Merkez tarafından hazırlanan, ‘ramazan yardımları’ TIR’larla birçok ile gönderildi. İçinde çay, şeker, pirinç olan TIR’ların ulaştığı illerden biri de Ardahan oldu.

Evinde depo varmış

Ardahan’a gelen TIR’lar AKP’li Belediye Başkanı Faruk Köksoy’un oturduğu eve gitti. Koliler, Köksoy’un evindeki depoya boşaltıldı. AKP’liler, Köksoy’un evinin önüne yanaşan TIR’ı görüntülemek isteyen gazetecilere de tepki gösterdi. Yardım malzemelerinin Başbakanlık tarafından gönderildiği öne sürüldü. Ancak AKP Kadın Kolları Başkanı Kamile Göktaş ve AKP Gençlik Kolları Başkanı Sedar Gökdemir bu iddiaları yalanladı.

“Oy avcılığı yapıyorlar”

CHP Ardahan İl Başkanı Nehir Ziya Alpaslan ve CHP İl Sekreteri Sinan Onay, AKP’li Başkan Köksoy’un evinin önüne gelerek duruma tepki gösterdi. İktidarın halkı yoksullaştırdığını belirten Alpaslan, “Halkı kandırmak için gıda yardımlarına başladılar. Bu, oy avcılığıdır” dedi. 

Hafta sonu Tarım ve Hayvancılık Bakanı Mehdi Eker’in Ardahan’a geleceğini hatırlatan Alpaslan, “Eker’in gelişi öncesi bu yardımların Ardahan’a ulaşması, halkın tepkisini azalatmak içindir” ifadesini kullandı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.