ALİ KILIÇ HEDEFTE

ALİ KILIÇ HEDEFTE
Almanya’da Yüzyılın Soygunu Davası olarak nitelendirilen Deniz Feneri e.V Davası’nı Türkiye’nin gündemine taşıyan ve AKP’yi zor duruma düşüren CHP’li Ali Kılıç, Gezi Parkı eylemleriyle çıkmaz sokağa giren AKP’nin hedefi oldu.

AKP Uşak Milletvekili İsmail Güneş, TBMM Genel Kurulu’nda söz alarak CHP’li Ali Kılıç hakkında iddialar bulundu. Geçtiğimiz hafta Münih’te çeşitli etkinliklerine katıldığını belirten Güneş, Gezi Parkı eylemleri ile ilgili Ali Kılıç’ı suçlayan iddialar öne sürdü. Güneş’in açıklaması sonrası CHP Grup Başkanvekili Akif Hamzaçebi, CHP Yurtdışı Örgütlenme Koordinatörü Ali Kılıç’a ulaşarak suçlamaları aktardı.

CHP Yurtdışı Örgütlenme Koordinatörü Ali Kılıç, CHP Grup Başkanvekili Hamzaçebi ile görüşmesinde iddialara cevap vererek  ” AKP Milletvekili Güneş, AKP’nin, çıkmaz sokağa girdiğini ve hezeyan içerisinde olduğunu ifadeleriyle net bir şekilde gösterdi. Toplumun her kesiminin, Gezi Parkı ile başlayan  ve tüm yurda yayılan eylemlerde;  AKP iktidarının 11 yıllık uygulamalarına karşı tepkilerini demokratik ve barışçıl yöntemlerle haykırması AKP’yi köşeye sıkıştırdı ve adeta Dünya nezdinde de demokrat maskelerinin altında gizlenen gerçek yüzlerini ortaya çıkardı. Güneş’in asparagas ve mesnetsiz iddialarının temelinde intikam duygusu yatmaktadır. Yüzyılın Soygunu Davası’nı Türkiye gündemine taşıyarak gerçeklerin ortaya çıkması için mücadele vermemin, AKP içinde ne tür rahatsızlıklar yarattığını hep birlikte görmekteyiz. Güneş’i iddialarını kanıtlamaya davet ediyorum. Aksi takdirde kendi ağzıyla müfteri olduğunu ilan etmiş olacaktır. Ayrıca gerçek yüzlerinin ortaya çıkmasının vermiş olduğu endişe ile sanatçıları, yazarları ve birçok masum kişiyi hedef gösteren bu zihniyet, şahsımı da kirli emelleri üzerinden hedef yapmak ve geçmişin intikamını almak istemektedir. Ama nafile çabaları sonuçsuz kalacaktır. Unutulmasın ki yalan ve iftiralarla gemicikleri yürütme dönemi son bulmuştur. Safsataları hakkında yasal haklarımı kullanacağımı da kamuoyunun bilmesini isterim” değerlendirmelerinde bulundu.

CHP Grup Başkanvekili Hamzaçebi, Kılıç ile yaptığı görüşme sonrası söz alarak Güneş’e Kılıç’ın ifadeleri üzerinden cevap verdi. 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.