ALİ ÖZGÜNDÜZ BAHÇEŞEHİR’DE.

ALİ ÖZGÜNDÜZ BAHÇEŞEHİR’DE.
CHP Başakşehir ilçe örgütü hız kesmiyor. Seçildiği günden bugüne sürekli olarak yerel seçim hedefiyle yoğun tempolu bir çalışma sürdüren ilçe yönetimi ve İlçe Başkanı Özgür KARABAT, CHP İstanbul Milletvekili Ali ÖZGÜNDÜZ ile beraber Bahçeşehir Funda Blokl

Toplantının yapıldığı site yönetim salonu yoğun ilgi nedeniyle yetersiz kaldı. Açılış konuşmasını yapan İlçe Başkanı Özgür KARABAT; “Başakşehir’ de her mahallede, her sokakta, her sitede ve kimi yerlerde her apartmanda vatandaşlarımızın kapısını çalabileceği, iyi-kötü gününde yanında bulacağı, derdini paylaşabileceği, örgüt olarak görevlendirdiğimiz bir CHP’ li vardır. Biz siyaseti burada, halkın içinde yapıyoruz. Halkımızın yaşadığı yerde sorunlarını dinlemeye, örgüt olarak halkın yanında olmaya büyük önem veriyoruz.” Diyerek sözü Ali ÖZGÜNDÜZ’ e verdi.

İstanbul Mv. Ali ÖZGÜNDÜZ sözlerine konuşma yapmak için değil, halkı dinlemek için burada olduğunu vurgulayarak başladı. Yargıya ilişkin sorular üzerine “Türkiye’de yargı erki kullanılarak devlet kurumları ele geçirilmiştir. Muhalefeti sindirmek için de yargı kullanılıyor. Kamuoyunun gündemindeki pek çok dava hukuki vasfını yitirmiş, siyasi bir hal almıştır” dedi. Özgündüz, Yeni CHP’nin sorulması üzerine ise “Partimizde yeni-eski ayrımı yoktur. CHP ulu bir çınarın gövdesidir. Biz de o çınarın dallarıyız. Farklılıklar bizim zenginliğimizdir.” değerlendirmesinde bulundu. Özgündüz’ün “CHP tüm örgütleriyle iktidara yürüyor. Yerelde ve genelde geleceğin iktidarı CHP’dir. Tüm kadrolarımızla buna hazırız.” Sözleri büyük alkış aldı.

Site sakinleriyle karşılıklı sohbet şeklinde devam eden toplantı geç vakitlere kadar sürdü.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.