Avrupalı Genç Sosyalistler CHP’ye Omuz Vermeye Geldiler

Avrupalı Genç Sosyalistler CHP’ye Omuz Vermeye Geldiler
ECOSY (Avrupalı Genç Sosyalistler) seçime son bir hafta kala, Türkiye'nin sorunlarına dikkat çekip, gözlemler yapmak ve CHP’ye omuz vermeye geldiler.
Hırvatistan, Bosna Hersek, Ukrayna, Litvanya, Estonya ve Avusturya'dan gelen genç siyasetçiler, CHP'nin Kazlıçeşme mitingine katılarak, CHP Gençlik Kolları ile halay çektiler, slogan attılar ve birlik beraberlik mesajını halkın önünde verdiler.

Mitinge katılan tüm vatandaşlarla "faşizme karşı omuz omuza" diyen genç siyasetçiler Genel başkan yardımcısı Erdoğan Toprak ile bir süre sohbet ederek CHP’nin çok sağlam duruşlu kadrolar tarafından yönetildiğini sonuna kadar CHP’nin yanında olacaklarını söylediler.
Gençlerle sohbet eden Erdoğan Toprak ise "Sosyal Demokrasi evrensel ilkelerin ışığında gelişen bir durumdur. Biz uluslararası siyasette sosyal Demokrasiyi ilke almış tüm dünya görüşlerine saygı duyuyoruz, Sosyalist Enternasyonale üye bir partide siyaset yapmanın onurunu taşıyorum" dedi.
Genç siyasiler bu hafta içinde gecekondulara gidecek, CHP stantlarında broşür dağıtacak, sivil toplum kuruluşlarının kampanyalarına destek olacak, CHP'li gençlerle sosyal sorumluluk projesi gerçekleştirecek, Türkiye'de uzaktan gözlemledikleri demokrasiyle ilgili kaygılarını, CHP Gençlik Kolları ile birlikte yazacakları ortak deklarasyonla tüm dünyaya iletecekler.
 
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.