Ayhan Otlatıcı hayatını kaybetti

Ayhan Otlatıcı hayatını kaybetti
Önceki dönem CHP Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Otlatıcı hayatını kaybetti.

Önceki dönem CHP Silivri Belediye Başkan Yardımcısı Ayhan Otlatıcı hayatını kaybetti.

Uzun süredir kanser tedavisi gören Otlatıcı'nın acı haberini, İstanbul Büyükşehir Belediye (İBB) Meclis Üyesi Nadir Ataman sosyal medya hesabından duyurdu. Ataman, "Önceki dönem Silivri Belediye Başkan Yardımcımız, abim, dostum Ayhan Otlatıcı’yı kaybettik. Allah rahmet eylesin. Çok iyi bir insandı, üzgünüm." ifadelerini kullandı.

.Ayhan Otlatıcı kimdir?

1923 Lozan Mübadelesi ile Çatalca’ya yerleşen Otlatıcı Ailesi’nin bir ferdi olarak 1967 yılında Çatalca’nın Kaleiçi Mahallesi’nde dünyaya geldi.

Çocukluk ve gençlik yılları Çatalca’da geçen Otlatıcı, Cumhuriyet Halk Partisi Gençlik Kolları’nda çeşitli aktif görevlerde bulundu. Üniversite eğitimini Anadolu Üniversitesi İktisat Fakültesi’nde tamamladıktan sonra, askerlik görevini Erzincan da kısa dönem olarak yaptı.

Kamu görevine 1993 yılında İstanbul Valiliği İl Özel İdaresi’nde başladıktan sonra Mahalli İdareler’de ön inceleme, araştırma ve soruşturma konularında kontrolörlük görevi yaptı. Buradaki görevi esnasında İstanbul Valiliği’nce takdirname ile ödüllendirilerek İstanbul Valiliği Mahalli İdareler Müdürlüğü görevine atandı.
Başarılı hizmetlerinin ardından 2006-2009 yılları arasında Bakırköy Belediyesi’nde Başkan Yardımcılığı görevinde bulundu. 2009 yılından bu yana da Silivri Belediyesi’nde Teknik Başkan Yardımcılığı görevini sürdürüyor.


Belediyecilik konusundaki tüm tecrübe ve birikimleri ile memleketi olan Çatalca’ya, Belediye Başkanı olarak hizmet etmek isteyen Ayhan Otlatıcı 2014 Yerel Seçimleri için Çatalca Belediye Başkan Aday Adaylığı’nı açıkladı. Otlatıcı evli ve bir kız babasıdır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.