Bahçeli: AK Parti Türkiye'ye ihanet etmiştir

Bahçeli: AK Parti Türkiye'ye ihanet etmiştir
Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) 11. Olağan Büyük Kurultayı "Bizimle Yürü Türkiye" sloganıyla Ankara’da başladı.
 MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli kurultayda yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ergenekon ve Balyoz gibi davalar konusundaki açıklamalarını eleştirerek, "Erdoğan devamlı çark etmektedir. Şimdilerde aldatıldık, yanıltıldık, yanlış bilgilendirildik sözleri ile pişmanlık duyması münafıklık ve iki yüzlülüktür. Paralel yapı dedikleri AKP'nin eseridir. Erdoğan'ı her önüne gelen kandırıyorsa, Türkiye batmış demektir. Erdoğan'ın onun bunun ağzına göre iş yapıyor ve tuzağa düşüyorsa, Türkiye çukurda demektir" dedi. 

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin salona girmesiyle büyük bir coşku yaşandı. "Bahçeli Nevruz ateşini yakmaya geliyor" anonsuyla birlikte salonda sloganlar atıldı. MHP'nin 11. Olağan Büyük Kurultayı’na büyük ilgi gösterildi. Yaklaşık 12 bin kişilik Ankara Arena Spor Salonu erken saatlerde dolduğu için binlerce kişi dışarıda kurultayı takip etti.

"KUCAKLAŞMA" VE "KARARLILIK" GÖSTERME HEDEFİ
Kurultayın "kucaklaşma" ve "kararlılık" gösterme hedefi olduğunu vurgulayan Bahçeli, Kongre'nin Nevruz günü yapılmasına ilişkin, "Kucaklaşmak ve kararlılığımızı göstermek için buradayız. Kongremizi ebedi Başkent'te yapıyoruz. Yeni bir günde, yeni diriliş destanı yazmak için beraberiz. Türk'ün bahar bayramında yeniden doğuş, yeniden milli doğruluş amacıyla biriz ve birlikteyiz" dedi. 

"SEVGİLİ BOZKURTLARIM, ASENALARIM"
Bahçeli kurultay salonundaki partililere, "Türk-İslam ülküsünün yılmaz bekçisi, fedakar ülküdaşlarım" diye seslendi. Bahçeli, "Sevgili bozkurtlarım, asenalarım" dediğinde ise salondan büyük bir alkış sesi duyuldu. 

"VATANI ABLUKAYA ALAN İNSAN SURETLERİNE TAHAMMÜLSÜZSÜNÜZ AKP'Lİ YILLARI SİLMEK İÇİN HAZIRSINIZ"
Hükümeti eleştiren Bahçeli, "AKP'li yılları silmek için hazırsınız. Vatanı ablukaya alan insan suretlerine tahammülsüzsünüz. Kalplere kızgın hançer gibi saplanan AKP'li yılları silmek için hazırsınız. Biliniz ki Türkiye'nin geleceği sizlere bağlıdır" diye konuştu. 

"KAÇAK VE KARANLIK SARAYINDA DİKTATÖRLÜK HESAPLARI YAPAN 17/25 RUMUZLU ŞAHIS"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Başbakan Ahmet Davutoğlu ve hükümeti sert bir dille eleştiren Bahçeli, cumhurbaşkanı için "Kaçak ve karanlık sarayında diktatörlük hesapları yapan 17/25 rumuzlu şahıs", Başbakan Ahmet Davutoğlu için "Saray süsü Başbakan" hükümete ise, "Sanal hükümet" diyerek eleştirilerde bulundu. 

"SÜLEYMAN ŞAH TÜRBESİ'Nİ YIKANLARIN ÇANAKKALE KAHRAMANLARINDAN BAHSETMELERİ YÜZSÜZLÜĞÜN ZİRVESİDİR"
Süleyman Şah Saygı Karakolu'nun taşınmasını da sert bir dille eleştiren Bahçeli, "Süleyman Şah Türbesi'ni yıkanların, Çanakkale kahramanlarından bahsetmeleri yüzsüzlüğün zirvesidir. Serok Ahmet tehdit var diye vatan toprağını bırakmak nerede görülmüştür? Serok Ahmet'e göre,vatan kaybı başarıdır. 17/25 Erdoğan'a göre, toprak kaybı kutlanması gereken bir zaferdir. Bunlara göre hainlerin gözetiminde hareket etmek itibardır" dedi. 

"BUNLAR ÇANAKKALE'DE OLSALARDI, TEK KURŞUN ATMADAN VATANI TESLİM EDER DAMAT FERİT'E RAHMET OKUTURLARDI"
Bahçeli, "Bunlar Çanakkale'de olsalardı, tek kurşun atmadan vatanı teslim ederlerdi. İşgal yıllarında yaşasalardı, işgalcilere bin takla atarlar, bayraklarını sevinçle sallarlardı. Bunlar Damat Ferit'e rahmet okuturlar, bunlar Ali Kemal'i bile aratırlardı. Bunlarda milli namus yoktur. Haysiyet kadavra halindedir. Zira Erdoğan'a göre vatan sıradan toprak parçasıdır. Kupon araziden farksızdır. Bize göre ise vatan namustur. Vatan kanla alınmıştır" diye konuştu. 

"DİYARBAKIR'DA İNAHENT MEKTUPLARI OKUNMAKTADIR"
Bahçeli, "Nevruz'da hainler meydanlara çıkmaktadır. AKP - PKK koalisyonu Nevruz'u bölücülüğün günü haline getirmektedir. Biz bugün buradayız. Diyarbakır'da ihanet mektupları okunmaktadır. Türkiye'nin kuyusu kazılmaktadır. Nevruz kirletilmekte. Hain pazarlıklara paravan yapılmaktadır. Ne ibretliktir ki bölücü hainler Nevruz Bayramı'nı da sahiplenmektedirler. İmralı canisinin mektubu okunacakmış" ifadelerini kullandı.

"PKK'YA İLK ETAPTA ÖZERKLİK, TERÖRİSTLERE AF, VE BEBEK KATİLİ SERBEST BIRAKILARAK SİYASET YOLU AÇILACAK"
Bahçeli, "10 maddelik bölünme manifestosu ile ihanet resmiyet kazanmıştır. İhanet müzakereleri 7 Haziran seçimlerinden sonra AKP ile PKK'nın ortaklaşa hazırlayacağı yeni anayasanın omurgasını ve çatısını bunlar oluşturacak. PKK'ya ilk etapta özerklik, teröristlere af, ve bebek katili serbest bırakılarak siyaset yolu açılacak. Süreç yeni anayasa ile sonuçlanacak" diyerek eleştirilerde bulundu. 

ERDOĞAN'NIN BAŞKANLIK İHTİRASLARI İLE PKK'NIN TÜRKİYE'Yİ BÖLME EMELLERİ KESİŞTİRMİŞTİR İZLEME HEYETİ NEYİ İZLEYECEK NELERİ SEYREDECEKTİR 
Çözüm süreci ve izleme heyetine ilişkin eleştiride bulunan Bahçeli, "AKP hükümeti Türkiye’nin bölünmesi için PKK ile söz kesmiştir. Yeni anayasa AKP ve PKK’nın ihanet sertifikası olacaktır. PKK silah bırakmamış silahtan vazgeçmemiştir. Buna da niyeti yoktur. İhanet müzakereleri silah tehdidi altında sürmektedir. Erdoğan’ın başkanlık ihtirasları ile PKK’nın Türkiye’yi bölme emelleri kesiştirmiştir" dedi.

"4 PARÇALI KÜRDİSTAN, ERDOĞAN VE ÖCALAN'A ÇÖZÜLME ŞARTNAMESİ İLE İHALE EDİLMİŞTİR"
Bahçeli, "4 parçalı Kürdistan, Erdoğan ve Öcalan’a çözülme şartnamesi ile ihale edilmiştir. Erdoğan’ın meydan meydan dolaşarak 400 milletvekili çığırtkanlığı yapmasını arkasında yatan zihniyet budur. Anayasa suçu işleten koltuk ve bölünme hırsıdır" dedi. 

"YEŞİLÇAM KALINTILARI PKK'NIN BOĞAZDA DEMLENEN ADAMLARI HANGİ FİLM FIRILDAĞI ÇEVİRECEK NEYİ İZLEYECEK NELERİ SEYREDECEKTİR"
Bahçeli, "Şimdi de Öcalan’ın isteği doğrultusunda izleme heyeti kurulmuştur. Bu heyet neyi izleyecek neleri seyredecektir. Sözde sanatçılar sözde gazeteciler, Yeşilçam kalıntıları, PKK’nın boğazda demlenen adamları, para içinde yüzen elemanları, hangi film fırıldağı çevireceklerdir. Erdoğan haberim yok diyor, doğru bulmuyorum diyor. Siz bakmayın bu sözlerine. Şerefsizliğin kimin ayağına dolandığı kısa sürede belli olmuştur. Erdoğan’ın izni olmadan PKK heyeti kurulmaz, kurulamaz" dedi. 

"ERDOĞAN'I HER ÖNÜNE GELEN KANDIRIYORSA, TÜRKİYE BATMIŞ, ÇUKURDA DEMEKTİR"
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın Ergenekon ve Balyoz gibi davalar konusundaki açıklamalarını eleştiren Bahçeli, şu ifadelere yer verdi: "Erdoğan devamlı çark etmektedir. Şimdilerde aldatıldık, yanıltıldık, yanlış bilgilendirildik sözleri ile pişmanlık duyması münafıklık ve iki yüzlülüktür. Paralel yapı dedikleri AKP'nin eseridir. 12 yıl birbirlerinin paraleli ve gölgesi olanlar beraber yürümüşlerdir. Erdoğan'ı her önüne gelen kandırıyorsa, Türkiye batmış demektir. Erdoğan'ın onun bunun ağzına göre iş yapıyor ve tuzağa düşüyorsa, Türkiye çukurda demektir" diye konuştu. 

"AKP İKTİDARI TÜRK TARİHİNE, TÜRK MİLLETİNE VE TC DEVLETİNE ALENEN İHANET ETMİŞTİR"
Bahçeli, "Ülkemiz art niyetlilerin elindedir. AKP iktidarı Türk tarihine, Türk milletine ve TC devletine alenen ihanet etmiştir. Devletin bölünmesi için İmralı canisiyle müzakere masasına oturmuştur" dedi. 

DHA

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.