Bahçeli’nin Silivri ziyareti olay oldu!

Bahçeli’nin Silivri ziyareti olay oldu!
MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Silivri ziyaretinde önce coşkulu karşılama daha sonra harbede yaşanması olay oldu. Silivri Cezaevi’nde tutuklu bulunan eski Genel Kurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ve MHP Milletvekili Engin Alan’ı ziyaret için Si

MHP Silivri İlçe Teşkilatı tarafından coşkuyla karşılanan Bahçeli’ye MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz ve Kadın Kolları Başkanı Gülşen Muratal bir buket çiçek taktim etti. Devletin başına Devlet gelecek sloganlarıyla parti binasına giren Bahçeli, İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz’ın odasında basın mensuplarına poz verdi. Bir süre parti İlçe Teşkilatıyla görüşen Bahçeli, daha sonra Silivri Cezaevinde tutuklu bulanan eski Genel Kurmay Başkanı Orgeneral İlker Başbuğ ve MHP Milletvekili Engin Alan’ı ziyaret etti.
Bahçeli’den HABERDAR’a teşekkür
Silivri İlçe teşkilatını ziyaret eden MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, dün gazetemizin manşetinden duyurduğumuz “ Bahçeli ikinci kez Silivri’de” haberini okuyarak, Gazetemizin Silivri Temsilcimiz Fatma Sarıbıyık’a teşekkür etti. Haberdar Gazetesi hakkında İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz ve Temsilcimiz Fatma Sarıbıyık’tan bilgi alan Bahçeli; “ MHP’ye göstermiş olduğunuz ilginize ve alakanıza teşekkür ediyorum. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi. 

Bu davranış MHP’lilere yakışmadı
MHP Genel Devlet  Bahçeli dün Silivri’ye geldi. Bahçeli’nin Silivri ziyaretinde bir ulusal bir yerel gazeteci darp edildi. Bahçeli’nin korumaları ve Özel Kalemi tarafından basın mensuplarına karşı hoş olmayan tavırlar sergilemesi üzerine başlayan sözlü tartışma daha sonra yumruklaşmaya dönüştü. SHA Muhabiri Uğur Samet Avcı’yı ve Samanyolu Tv'nin muhabir ve kameramanına yumruklu saldırıda bulunan Bahçeli’nin korumaları ve bir gurup MHP’li Yerel Basın Mensuplarını provokatörlükle le suçladı. Bunlar provakotör diyerek bağıran bir MHP’li sizleri partide istemiyoruz, gelmeyin diyerek, Bahçeli’nin Silivri ziyaretini takip eden Yerel Basın Mensuplarına hakarette bulunması, “ Bu davranış MHP Liderinin adamlarına yakışmadı” şeklinde yorumlanmasına neden oldu.   
Gazeteciler MHP’lilerin hışmına uğradı
Bahçeli’nin Silivri İlçe Teşkilatına yaptığı ziyarette Korumaları ve Özel Kalemiyle Basın arasında yaşanan gerginlik şu şekilde gelişti: Görüntü almak için MHP İlçe Binasına gelen basın mensupları toplantı odasından da birer kare fotoğraf almak için yerini aldı. MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli’nin Özel Kalemi olduğunu söyleyen bir şahıs basın mensuplarının yanına gelip, “ Burada size göre bir şey yok” diyerek gazetecilerin dışarıya çıkmasını istedi. Bunun üzerine basın mensupları toplantının kapalı olduğunu bildiklerini fakat toplantı odasından bir fotoğraf almak istediklerini ve MHP Silivri İlçe Başkanı Şenoğlu Türkyılmaz’ın kendilerini partiye davet ettiğini söyleyerek duruma tepki gösterdi. Bahçeli’nin ağzından Silivri ile alakalı birkaç cümle alabilmek için çaba gösteren gazeteciler MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin korumaları, özel kalemi ve bir gurup MHP’linin hışmına uğradı.   
Tepki gösterdi yumruk yedi
MHP Silivri İlçe Binasında yaşanan sözlü tartışmanın yaşandığı sırada SHA Kameramanı Uğur Samet Avcı, “ Bu sizin yaptığınız terbiyesizlik” Diyerek duruma tepki gösterince ortalık karıştı. Parti binası önünde yaklaşık 20- 30  kişilik bir gurup Uğur Samet Avcı’nın üzerine çullanarak yumruklamaya başladı. O dakikalar çevredeki basın mensupları tarafından saniye saniye kayda alındı. Yaşanan arbede fotoğraf karelerine de yansıdı.  Dışarıda yaşanan arbedeyi gören çarşı esnafı ise; “Gazetecilere ne yapıyorsunuz siz nasıl bir siyasi partisiniz?” diyerek MHP’lilere tepki gösterdi.
Emniyet’ten basına geçmiş olsun ziyareti
Yaşanan arbedenin ardından Silivri’den sorumlu İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ender Sevim yerel basın mensuplarından olayla ilgili bilgi alarak geçmiş olsun dileklerinde bulundu.  İl Emniyet Müdür Yardımcısı Ender Sevim basın mensuplarına yapılan olayla ilgili de gereğinin yapılacağını ifade etti.  Ender Sevim’in ardından Silivri Belediyesi Bağımsız Belediye Meclis Üyesi Yılmaz Kandemir’de basın mensuplarının yanına gelerek “İlçemizde böyle bir olay yaşanması kötü oldu” diyerek, geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Bahçeli’nin Silivri ziyaretinde yaşanan olaylarla ilgili Polis soruşturma başlattı.
Türkyılmaz özür diledi
MHP Lideri Devlet Bahçeli’nin İlçe Teşkilatı ziyareti sırasında yaşanan olayların ardından MHP Silivri İlçe Başkanı Şenol Türkyılmaz basın mensuplarını tek tek arayarak özür diledi. Yaşanan olaylardan üzüntü duyduğunu ifade eden Türkyılmaz; “ Keşke bu tatsız olaylar yaşanmasaydı. Bu durum her iki taraf içinde hiç hoş olmadı” dedi.
HABER/ FATMA SARIBIYIK

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.