Baraj sorunumuz yok

Baraj sorunumuz yok
Anadolu Partisi İstanbul İl Başkanı Yavuz Çengel, Genel Seçimlerde partilerinin baraj sorunu olmadığını belirterek, ‘7 Haziran’da tahminlerin üzerinde başarı sağlayacağız’ dedi
CHP’den bir süre önce istifa eden Emine Ülker Tarhan’ın genel başkanlığını yaptığı Anadolu Partisi’nin İstanbul İl Başkan Yavuz Çengel, , yaklaşık 4 aydan bu yana Mecidiyeköy’deki il binasında partinin İstanbul’daki örgütlenmesini oluşturuyor.Emine Ülker Tarhan’ın teklifi üzerine Anadolu Partisi’nin kurucu il başkanlığı görevini kabul eden Çengel, Genel Başkan Yardımcısı Hasan Fehmi Yavuzalp ile birlikte 7 Haziran’da yapılacak olan genel seçimlere güçlü bir örgütle gireceklerini ifade ederek partisinin baraj sorununun olmadığını söyledi.

 

AKP ülkeye zarar veriyor

 

Çengel yaptığı açıklamada ‘AKP iktidarının Türkiye’ye verdiği zararı aklı başında olan herkes fark ediyor.. Bir an önce bu iktidardan kurtulmamız gerekiyor. CHP ise hepimizin gördüğü gibi ciddi bir yıpranma süreci içerisine girdi. CHP artık halkın gözünde umut olma şansını kaybetti. Emine Ülker Tarhan, yiğit bir Anadolu kadını. En ufak bir lekesi yok. İnsanlarımızın beklentilerine cevap verecek bir parti oluşturduk. Tertemiz vatandaşlarımız akın akın gelerek bu yükü birlikte omuzlayabilmek için kapımızı çalıyor. 7 Haziran seçimlerinde tahminlerin üzerinde bir başarı sağlayabileceğimize inanıyorum’ şeklinde konuştu. Silivri Değirmenköylü olan Çengel, Silivri Belediye başkan yardımcılığı, İstanbul çevre il müdürlüğü ve son olarak da Avcılar Belediye başkan yardımcılığı görevlerinde bulunmuştu.

KAYNAK:GAZETE İSTANBUL

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.