BENİM AHLAKIM HEPSİNİ DÖVER!

BENİM AHLAKIM HEPSİNİ DÖVER!
Bizim Beylikdüzü Vakfı'nın düzenlediği iftar programına katılan CHP İBB Başkan adayı Ekrem İmamoğlu, son günlerde kendisine yönelik başlatılan karalama kampanyalarına ve kendisini hedef alan iftiralara sert cevap verdi.
İmamoğlu, “Benim en büyük şamarım ahlakım. Ahlakım hepsini döver ufalar. Bana terör örgütü üzerinden kimlik bulmaya çalışan insanlar evlerindeki aynaya baksınlar terör örgütüne yalakalık yapanları görecekler” dedi.



PELİKAN MI LEYLEK Mİ NE

Beylikdüzü'nde konuşan Ekrem İmamoğlu kendisine yönelik 'terör örgütleriyle işbirliği yapıyor' şeklinde yalan haber üretip yayanlara sert cevaplar verdi. AK Parti içerisinde Pelikan isimli bir grubun ortaya attığı iftiraları hedef alan İmamoğlu, “AK Parti bünyesinde Pelikan mıdır Leylek midir Martı mıdır bilmiyorum bir kuş ismiyle anılan bir grup var. Ama bunlar kuş mu kuş beyinli mi anlamadım. Benim en büyük şamarım ahlakım. Ahlakım hepsini döver ufalar on bir yapar. Benimle uğraşamazlar. Benim beynimde ne varsa özümde sözümde de o var. Masada nasıl konuşuyorsam burada da aynı konuşurum . Hiç değişmedim asla da değişmeyeceğim. Zamana göre laflarım kıvrık mıvrık olmayacak” diye konuştu.


AHLAK YERLERDE SÜRÜNÜYOR

Kendisini hiç kimsenin terör örgütleriyle ilişkinlendirmeyeceğini de anlatan İmamoğlu, “Beni terör örgütleriyle ilişkinledirmeye çalışan o kuş beyinliler, işlerine baksın. Bana terör örgütü üzerinden kimlik bulmaya çalışan insanlar evlerindeki aynaya baksınlar terör örgütüne yalakalık yapanları görecekler. Mübarek Ramazan ayı içerisindeyiz. İnsan bu mübarek ay içerisinde ne istiyor herkes biraz daha dikkatli olsun istiyor. İşine baksın, işini anlatsın istiyor. İftirada bulunmasın, yalan söylemesin istiyor. Bahsettiğim şey ahlak. Siyaset ve ahlak. Ama siyaset ve ahlak ne yazık ki bu ülkede yerlerde sürünüyor” ifadelerini kullandı.



HAKSIZLIĞIN KARŞISINDAYIZ

İmamoğlu'nu ağırlayan ve kendisine desteğini açıklayan Bizim Beylikdüzü Vakfı Başkanı Halis Kahriman ise iftarda yaptığı konuşmada şu ifadeleri kullandı; “31 Mart'ta millet Ekrem İmamoğlu dedi. YSK ne yaptı? Milletin iradesini gasp etti. Bizler her zaman haklının yanında olduk olacağız. Bu bizim inancımızdan kaynaklanıyor. Susamayız, sessiz kalamayız. Biz haksızlığın karşısında olacağız, mücadele edeceğiz” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.